Fii stilată pe plajă!

Abia a început vara și suntem deja cu gândul la plajă, mare și zilele zburdalinice de vară.

separator

 

Peste puțin timp vom lua cu asalt ștrandurile și piscinele, căutând cu “disperare” să ne aruncăm în apa rece și să ne bronzăm sub soarele torid de vară.   Îți propunem câteva sfaturi de care trebuie să ții cont pentru a fi stilată și frumoasă pe  plajă.

 

Pălăria

Atât pentru a te proteja de soare, cât și pentru a avea un look chic, pălăria este un must-have care nu trebuie să-ți lipsescă în zilele toride de vară. Optează pentru pălăriile cu borul mare (modelul floppy) sau una decorată cu o eșarfă care îți va oferi o doză de glamour. Dacă preferi ceva mai simplu, alege un model clasic sau unul cu o dungă simplă neagră sau maro.

Ochelarii de soare

Pe lângă faptul că ne etalează un look chic şi extravagant, aceste accesorii ne protejează ochii de razele puternice ale soarelui. Alege un model, care se potrivește cu forma feței tale, dar și cu stilul pe care vrei să-l abordezi pe plajă. Investește într-o pereche cu lentilă de calitate, astfel încât să fii sigură că ești protejată de razele solare.

 

Costumul de baie

Cel mai important! Caută mai întâi de toate  un model, care să-ți vină perfect și să se potrivească siluetei tale. Fii sigură că ceea ce vei îmbrăca îți va scoate în evidență, feminitatea și încrederea în tine.

Pareo

Nu doar ceva trendy, dar și un accesoriu extrem de util, pareo este ideal pentru zile toride de vară petrecute la plajă sau la piscină. Poți să- l folosești ca  ținută pentru plajă, poți să te protejezi de soare atunci când simți că te arde pielea sau poți să- l tragi repede pe tine atunci când vrei să mergi la masă sau la cumpărături.

 

Evantaiul

Poate fi un accesoriu cu stil, însă prezența acestuia în gentuța de plaja te va ajuta enorm. Ori de câte ori simți nevoia unei brize, ia evantaiul și fă- ți aer. Emană bonton, în plus îmbini utilul cu plăcutul. Pentru un punct în plus la ținuta de plajă, alege evantaiul în același ton cu nuanțele costumului tău de baie.

Papucii pentru plajă

Un alt accesoriu foarte împortant sunt papucii de plajă. Aici ai foarte multe variante, dar noi îți recomandăm două modele în funcție de ținuta pentru plajă: fie o pereche de papuci din piele, decorați cu pietre, paiete sau alte accesorii speciale, fie o simplă pereche de şlapi din cauciuc.

 

Alte accesorii

Un alt element care te va scoate din anonimat sunt cerceii și brățările. Ca accesoriu suplimentar, folosește cercei finuți sau o brățară lată formată din multe mărgele viu colorate pentru a fi cea mai cochetă domniță de pe plajă.

Fii stilată pe plajă şi ai încredere în stilul tău vestimentar.

Text: Cristina Mihalachi

 

Marina Grădinar: Iubesc viaţa de poveste!
Articolul anterior
Fii stilată pe plajă!
Articolul următor
Alte articole interesante