Firele de păr albe pot reveni la culoarea inițială. Ingredientul secret cu care trebuie să amesteci sucul de lămâie

Albirea părului este unul dintre procesele naturale ale corpului. Odată cu înaintarea în vârstă, începe și acest proces de cele mai multe ori ireversibil. De obicei începe cu un fir de păr și continuă cu mai multe, până când în câțiva ani devine tot părul alb.

Acest lucru poate deveni o mare problemă pentru multe persoane, mai ales pentru persoanele foarte tinere. Din păcate, nu este o vârstă standard la care începe acest proces și pot fi și tineri de 20 de ani care să observe că au foarte multe fire albe.

Cele mai multe dintre persoanele care albesc prematur încep să își vopsească părul, însă riscă în timp căderea părului. Din păcate, aceste soluții nu au efect decât pe termen scurt și trebuie repetate extrem de des, chiar și la 2-3 săptămâni.

Corpul uman produce un pigment care este responsabil de colorarea părului. Atunci când pigmenul nu mai este produs de corp, atunci părul devine gri sau alb.

Iată care sunt primele cauze care cauzează albirea părului:

– o dietă săracă în nutrienți
– fluctuațiile hormonale
-stresul
-fumatul
-deficiența de vitamina B12
-poluarea
-probleme ale tiroidei
-o igienă precară a părului
-îmbătrânire
– sinuzita
– producția scăzută de melanină.

De asemenea, poate fi și ereditară această situație.

În primul rând, pentru ca părul să redevină la culoarea inițială, se recomandă o dietă bogată în minerale și vitamine. De asemenea, și suplimentele sunt bune în cazul în care problema nu se remediază, însă trebuie luate numai după ce sunt recomandate de către un medic sau de un farmacist și în urma unor analize medicale.

Remediul se folosește cel puțin o dată pe săptămână
O altă soluție pe care o poți încerca pentru ca părul să revină la culoarea inițială este un remediu naturist pe care îl poți prepara acasă. Uită de toate șampoanele și produsele de păr pline de chimicale și folosește alternative naturale. Este vorba despre un amestec format din două ingrediente care au proprietăți benefice pentru podoaba capilară.

Ai nevoie de 3 linguri de zeamă de lămâie și ulei de cocos. Se amestecă aceste ingrediente în cantități egale, până când se formează o pastă omogenă. Se aplică pe suprafața părului și se masează bine scalpul. După o oră în care se lasă să acționeze, se clătește cu un șampon blând cu pielea. Se face acest tratament cel puțin o dată pe săptămână, iar rezultatul va fi vizibil după 2 – 3 utilizări.

sursa: www.tonypoptamas.ro

Regina Letizia, într-o nouă rochie de vară, care costă doar câțiva dolari

Regina Letizia a Spaniei este una dintre figurile regale care poate arăta șic, cu puțini bani. Aceasta a îmbrăcat o nouă rochie de vară, din dantelă ușor transparentă în partea de jos.

https://cdn.adh.reperio.news/image-6/6f18c435-06e0-4f2d-a536-d53ccc45e099/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1508%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp

Rochia este creată de brandul Sfera și se vinde la un preț de doar 96 de dolari. Aceasta a subliniat silueta subțire a reginei.

Femeia și-a completat ținuta cu accesorii bleu pudrat de la Magrit și cu cercei cu pietre albastre de la Bulgari.

https://cdn.adh.reperio.news/image-c/cff78baa-77ba-46b3-97aa-2236069ab850/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1501%26q%3D91%26r%3Dcontain
https://cdn.adh.reperio.news/image-1/10ff0c03-18bf-4e0b-be74-b02d8a0ca3a9/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain

sursa

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută identică cu cea a unei femei căreia i-a acordat o diplomă

Regina Letizia a Spaniei a participat miercuri la un eveniment oficial desfășurat în orașul Merida, din Spania. Regina în vârstă de 49 de ani a acordat diplome unor persoane din cadrul Consiliului Regal al Dizabilității și a avut parte de o surpriză amuzantă. Letizia a acordat o diplomă unei femei care purta o rochie identică.

Regina Spaniei a arătat uimitor într-o rochie Mango, fiind întâmpinată de președintele regiunii Extremadura, Guillermo Fernandez.

Letizia a asociat rochia în alb și negru cu o curea neagră lată și o pereche de pantofi negri stiletto. Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei în formă de stea.

Însă Regina Spaniei nu a fost singura care a ales rochia Mango pentru acest eveniment oficial.

La scurt timp după ce a intrat în sala de ceremonii, Letizia a observat că una dintre participante purta aceeași ținută. Inmaculada Vivas Teson, profesoară de drept și una dintre persoanele care a primit un premiu din partea Reginei, a purtat aceeași rochie, care face parte din colecția Mango pentru acest sezon și are prețul de 269,99 lei.

Atunci când Inmaculada Vivas Teson a fost chemată pentru a primi o diplomă din partea Reginei, ambele femei s-au amuzat pe seama coincidenței și s-au îmbrățișat.

Nu este prima dată când Letizia poartă piese ale unor branduri accesibile.

Ea alege de obicei branduri spaniole, precum Zara sau Mango.

The secrets to Spain's Queen Letizia's age defying style - Independent.ie
Queen Letizia of Spain's Six Looks In Three Days For Paris State Visit -  Red Carpet Fashion Awards
Imagine

sursa

Cum ne comportăm de Paștele Blajinilor! 10 reguli enunțate de un preot

Moldovenii sărbătoresc Blajinii în prima duminică sau în prima luni de după Paști. În aceste zile se merge la cimitir pentru a-i cinsti pe cei adormiți. Sărbătoarea este numită în popor, şi Prohoadele, Paştele Morţilor sau Lunea Morţilor.separator
845895d8b28b762b8896202088d65772

Mai mulți nu cunosc cum ar trebui să se comporte cu ocazia acestei sărbători. Un preot ne vine în ajutor. Preotul Octavian Moşin enunță 10 reguli care ar trebui respectate de către credincioși în această zi.

Iată ce spune preotul:

1. Sărbătoarea este luni, după Săptămâna Luminată. Nu e recomandat să pomenim adormiţii de duminică, deşi s-a generalizat această practică.

2. Rugăciunile pentru adormiţi ar trebui să înceapă în biserică şi să continue la mormânt.

3. E o sărbătoare locală, iar Biserica recomandă nu doar o zi în anul bisericesc pentru pomenirea adormiţilor. Acest lucru poate fi înfăptuit mai în toate zilele şi, în special, sâmbetele din an, iar câteva sâmbete sunt cu pomeniri generale.

4. Rugăciunea să fie îmbinată cu milostenia.

5. Milostenia se face cu nevoiaşii.

6. Atât rugăciunea, cât şi jertfa, să fie din inimă şi nu de dragul lumii.

7. La cimitir se cuvine a fi cumpătaţi şi scufundaţi în rugăciune.

8. Să ne gândim la adormiţi şi nu la poftele noastre.

9. Sunt interzise mesele, băuturile şi veseliile la morminte.

10. Îmbrăcămintea şi portul nostru să fie decente.

Principiile de viață ale evreilor… Sunt cuvinte de AUR pe care trebuie să le ai în agenda ta
Articolul anterior
E copia tatălui său! Cum arată fiul lui Boris Nemțov
Articolul următor