Gingașă și feminină! Ilinca Avram poartă rochii în stilul anilor ’50 din noua colecție Fantasy by Tatiana

Feminitate, gingășie și rafinament sunt trei elemente care caracterizează orice femeie aflată în căutarea unor ținute exclusiviste care să-i accentueze totodată stilul și personalitatea. Potrivit creatoarei brandului Fantasy by Tatiana, rochiile în stilul anilor ’50 te pot face să arăți mai feminină. Mai mult, alegerea potrivită a modelului și imprimeului poate atenua micile imperfecțiuni ale siluetei. Rochiile brandului Fantasy by Tatiana sunt potrivite pentru birou, ieșiri în oraș ori petreceri!

separator

Confecționate din stofe naturale, rochiile îți oferă un confort maxim, eleganță și originalitate. ,,Femeile optează tot mai mult pentru moda anilor ’50, care oferă avantaje prin faptul că ascunde kilogramele în plus”, ne sugerează designerul. Fusta peste genunchi, croiala simplă și imprimeul original te fac să ieși în evidență cu un stil aparte.

În luna mai, brandul Fantasy by Tatiana îți aduce un strop de romantism. Prezentatoarea Ilinca Avram a îmbrăcat rochiile elegante, feminine și gingașe din noua colecție creată de către designerul autohton.

Iar locația Pani Pit nu face decât să îți amintească de Italia ori de o terasă verde, cu mâncare bună și oameni deosebiți.

Colecția nouă Fantasy by Tatiana o poți găsi și pe www.fantasybytatiana.com

Două cazuri de rujeolă au fost confirmate în Capitală
Articolul anterior
Video! Africa se rupe în două. Fenomenul care se produce mult mai rapid decât au estimat cercetătorii
Articolul următor
Alte articole interesante