Hello Spring! Încalță-te pentru cea mai frumoasă primăvară

Tu ce aștepți mai mult și mai mult când vine primăvara: soarele și florile de pe tarabe, gradele în plus din termometre, despărțirea de hainele groase? Dacă ne întrebi pe noi, credem că puțin din fiecare. Avem mult chef de viață și de experimentat, mai ales că la magazinul amma a sosit colecția nouă, care chiar e o gură de aer proaspăt!

separator

Suntem pregătite să spunem ,,pa-pa” ghetelor cu blăniță și fesurilor moi, avem ochi doar pentru încălțămintea ușoară, primăvăratică, cu detalii îndrăznețe și multă culoare. Hai să-ți povestim ce aduce noul sezon la amma!

Office shoes with a twist

Ținutele de birou n-au de ce să fie plicitisitoare. Îți dai seama de asta când vezi modelele Alexa, în nuanțe de verde perlat și roz pal.

Dacă ești mereu în mișcare și ai nevoie să te simți confortabil în timp ce arăți bine, iată câteva propuneri care vorbesc pe limba ta.

Tocul gros îți oferă comoditate la mers, vârful ascuțit păstrează eleganța, iar accesorizarea cu cataramă adaugă sare și piper. Și varianta de roșu, și cea de baby blue complimentează bine vestimentația în tonuri neutre.

Botinele albe Maggie sunt un must have al sezonului. Șiretul și tăietura pe gleznă sunt câte se poate de șic, iar tocul mediu pătrat le face ușor de purtat toată ziua.

Dacă te intimidează încălțămintea albă, să știi că o poți asorta foarte bine cu o rochie vaporoasă și pastelată.

Un alt model deosebit pe care vrem să ți-l arătăm este Terra – iată cât de mult farmec poate avea o ținută la care porți o pereche de pantofi kitten heels din piele întoarsă. Ai un vibe retro, dar actual și ușor neconvențional, prin nuanța fresh de verde-iarbă.

Keep it classy

Pentru serile în doi sau ieșirile cu fetele, avem pusă deoparte o pereche de stilleto roz pudrat care va topi inimi. Poart-o cu o rochie pasteltată și un zâmbet larg pe buze!

…or Keep it casual

Fără câteva modele de încălțări cu talpa joasă nu se face primăvară cu adevărat. Vei găsi pastelurile pudrate și negrul clasic accesorizat modern și pe rafturile cu loaferi, pantofi și botine de primăvară. Te așteptă să le scoți la plimbare împreună cu ținutele smart casual de zi.

Snickers for days

Adidașii sunt de câțiva ani cele mai la modă încălțări urbane. S-au dus vremurile când erau rezervați doar pentru blugi și îmbrăcăminte sport! Acum ai mână liberă să-i faci să strălucească alături de rochii și costume, în look-uri care nu se pierd în mulțime. Ne plac modelele cu nuanțe de alb, gri-uri colorate și accente contrastante sau metalizate.

Dacă ești adepta unui stil mai feminin, vei îndrăgi și accesorizările florale care aduc la viață adidașii albi, simpli.

Sperăm ca noile apariții amma să te inspire să îți revitalizezi garderoba ta la început de sezon.

Așteptăm să ne scrii care sunt preferatele tale pe pagina de Facebook. O primăvară frumoasă! Te așteptăm cu drag în vizită la magazinul amma din Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni, 10 și pe www.ammashoes.md

Iată unde poți găsi prețuri uimitoare la proceduri de estetică facială și corporală de calitate!
Articolul anterior
,,Femeia, eternă poveste” – revista Fashion VIP a premiat femeile celebre din țara noastră, în cadrul celei de-a noua ediții a evenimentului!
Articolul următor
Alte articole interesante