Iată ce croieli și culori se poartă în sezonul de toamnă 2018

E toamnă deja în calendar. Temperaturile sunt în scădere, iar soarele tot mai des se ascunde după norii gri. Și chiar dacă ne este greu să ne luăm rămas-bun de la vară, totuși această perioadă este potrivită pentru fashioniste care se pot bucura din plin ținutele colorate.

separator

Iată ce croieli și culori se poartă în această toamnă, potrivit revistei whowhatwear.co.uk:

  • Culorile vibrante – dacă vara mai mult se poartă o singură culoare, toamna le poți mixa după bunul plac. Culorile vibrante rămân în vogă și pentru sezonul toamnă-iarnă 2018. Ca să rămâi stilată, alege culorile luminoase, dar nu țipătoare.
  • Căciulile – bereta și căciulile clasice sunt un must-have-ul sezonului. Acestea au intrat rapid în preferințele fashioniștilor și le vei regăsi în multe ținute de stradă.
  • Tartanul – la fel de cool precum imprimeul floral din această vară. Alege culori amuzante, în combinații neaștepate pentru o apariție plină de energie.
  • Costumele monocrome purtate cu tocuri înalte, pot completa perfect imaginea femeii de afaceri.
  • „Baby” Bags poate nu e un trend practic pentru doamnele și domnișoarele obișnuite să poarte cu ele ceva mai mult decât telefonul, însă să recunoaștem că arată destul de bine.
  • Negru și portocaliu – trebuie însă să fii foarte atentă la acest raport. Alege o ținută all-black cu un accent de portocaliu și cu siguranță nu vei da greș.

Fii stilată și nu uita ”poți purta haine scumpe, dar caracterul nu este înnobilat de ele”. 

Set de exerciții pentru o postură de invidiat. Video!
Articolul anterior
Fotografii: cum arată cea mai dorită rochie de mireasă din lume
Articolul următor
Alte articole interesante