Idee pentru un cadou inedit!

Indiferent de vârsta  femeii, jucăriile deţin un loc special în gândurile și sufletul ei. De mici visam la o păpușă sau la o jucărie de pluș. În timp aceste gânduri nu dispar, doar că se schimbă dimensiunile jucăriilor și valoarea acestora.

separator

Pentru a resimți gustul copilăriei sau pentru a oferi posibilitatea apropiaților tăi de a se bucura, compania Hippo vine să-ți îndeplinească această dorință. Jucării absolut inedite pentru piața noastră,  care îți vor bucura ochiul și îți vor aduce zâmbetul pe buze, atunci când le vei avea în colecția personală.

Hipopotami – acesta este design-ul noilor jucării, fiind create pentru ați aduce armonie și căldură oriunde te-ai afla. Simbol al perfecțiunii, luminii și a bogăției acești hipopotami îți devin apropiați din prima clipă în care îi vezi. De asemenea hipopotamii sunt întruchiparea fertilităţii, a echilibrului şi armoniei lăuntrice. Toate aceste atribute sunt îmbinarea desăvârşită pentru orice fetiţă, domnişoară, femeie.

Jucăriile sunt din piele naturală, ecologic pure și lucrate manual. Sunt absolut inofensive pentru copiii mici, iar pentru domnișoare este un adevărat răsfăț al simțurilor, căci pe lângă pielea naturală din care sunt confecționate, sunt și moi la atingere. Aceste jucării sunt perfecte pentru un cadou deosebit, iar tu vei rămâne în amintirile posesoarei mult timp.

Când mergi la petreceri, în cluburi sau pur și simplu ieși în oraș cu fetele, hipopotamul îți este aliatul perfect pentru demonstrarea rafinamentului și stilului propriu. Este potrivit oricui, fie că ești elevă, studentă sau mămică.

Având un astfel de accesoriu, cu siguranță, apariția ta va fi una remarcabilă, deoarece doar o domnișoară care este în pas cu tendințele mondene și cunoaște etalonul frumuseții, are jucăria din piele naturală: hipopotam.

Sună chiar acum și fii unică!

Text: Rada Baltag

Hippo

Tel: 079414903
www.hippo.md

În drum spre maternitate a lansat o melodie de dragoste
Articolul anterior
Ce te ajută să arzi 50.000 de calorii?!
Articolul următor
Alte articole interesante