Îmbracă o ținută stilată DININIMĂ și vei fi premiat la Moldova Fashion Days SS’19!

Poate că haina nu îl face pe om, dar, cu siguranță, îl ajută să se simtă mai încrezut în propriile forțe, îi influențează starea de spirit, îl face să se simtă mai puternic și mai frumos!

separator

Ținând cont de acest lucru, în acest an, în premieră la Moldova Fashion Days SS’19, ambasadoarelor digitale „DININIMĂ”: Lilia Ojovan, Daniela Dermengi, Cristina Ciobanu, Laura Jdanov,  Daniela Marin, Diana Brescan, Ana Irina, Felicia Sîrbu, Hellen Monroe, Olivia Manoli, Iuliana Mamaliga, Cristina Gurez, Anastasia Fotachi, Ana-Maria Ursu, Danko Ylianna, Zâmbărele, Anna Tulgara, Mia Beschieri, Dinca Diana, Smirnova Cristina, Xenia Bugneac, Maggy Platon li se va atribui și rolul de jurați, care vor analiza ținutele celor mai stilați invitați, iar cele mai bune look-uri DININIMĂ vor fi premiate!

Așa că, ai un motiv în plus să deschizi garderoba, să-ți scoți cea mai frumoasă ținută de primăvară pe care o ai și s-o porți cu încredere pe 23 și 24 martie. Asorteaz-o cu o pereche de încălțări rafinate, accesorizeaz-o așa cum știi tu mai bine și vei avea șansa să te numeri printre cei mai fashion invitați ai evenimentului!

Ne vedem la Moldova Fashion Days SS’19. Suntem nerăbdători să-ți admirăm ținuta DININIMĂ!

Moldova Fashion Days este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este „See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Bilete la eveniment găsiți aici:

https://iticket.md/event/ticket/moldova-fashion-days-ss-19

https://afisha.md/events/other/4810/Moldova-Fashion-Days-SS-19

Persoane neidentificate au împușcat în geamul unui troleibuz de pe ruta nr. 2
Articolul anterior
Olga Verdeș, despre rețeta unui afaceri ,,gustoase” și sănătoase care alintă toate poftele
Articolul următor
Alte articole interesante