Impecabil îmbrăcați la un eveniment de seară!

Suntem un popor căruia îi plac evenimentele, în special cele de seară. Nunțile, balurile, petrecerile corporative  – toate sunt privite de marea majoritate a conaționalilor noștri prin prisma eleganței.

separator

Ylianna Danko,
stilist proiect

Dacă am fost invitați la un eveniment, atunci trebuie neapărat să ne pregătim ținutele de seară pentru a ne face prezența cât mai memorabiă. În cele ce urmează,  stilista Ylianna Danko îți va recomanda câteva ținute de seară, pentru a eclipsa toate perechile prezente la o ceremonie.  Fii atentă la sfaturile ei și nu uita că orice eveniment își merită vestimentația!

Îndrăzneț de cocheți!

Pentru a fi catalogați astfel, tu, cel puțin trebuie să porți o rochie în ton îndrăzneț, cum ar fi de exemplu roșu iar el trebuie să fie elgant. Doar că ai grijă, trebuie să ții cont de vârstă și siluetă. Dacă silueta îți permite, atunci poți alege o rochie roșie, de lungime medie, ajustată pe corp. Iar dacă ai pieptul de mărime medie atunci aplicațiile tip jabo sunt și ele foarte potrivite aici.

Purtând o rochie cu accent de decor volumetric îți rocomand să optezi pentru bijuterii minimaliste și discrete. O poți asorta cu patofi tip stileto cu vârful ușor ascuțit și toc subțire, care s-au reântors în modă anul acesta. Pentru bărbați, ideal este clasicul costum  Black Tie și cămașa cu cravată sau papion de culoarea rochiei, ori o cocardă tip broșă în buzunarul sacoului, care păstrează culoarea de care vorbeam. Ai grijă doar ca nelipsita cravată să fie exact până la linia centurii, nici mai sus nici mai jos.

Mereu romantici!

O altă variantă pentru o seară specială este rochia cream cu motive și aplicații florale. Doar că, aplicațiile din dantelă trebuie să fie identice ca nuanță cu ținuta vestimentară. Poți folosi un pont stilistic dacă vrei să scapi de aspectul rochiei de mireasă, atunci asorteaz-o cu o pereche de pantofi foarte colorați. Cum ar fi: turquoise, fuchsia sau verde intens, culori care mai sunt și caracteristice tendințelor acestui an. Pantofii pot fi decupați la spate și neapărat cu tocul sau platforma foarte înaltă.

Geanta potrivită unei astfel de rochii este una gen plic în care îți încap doar lucrurile strict necesare, cum ar fi oglinda și rujul. Dacă evenimentul este unul lipsit de pretenții și reguli drastice de dress-cod partenerul tău poate purta cămașa puțin descheiată, fără cravată. Important e să aibă un accent care să vă armonizeze ca și pereche. Este vorba de butoni în culoarea rochiei, o batistă sau o floare în buzunarul sacoului.

Eleganți și impunători!

Pentru evenimente mai de gală alege o rochie  minimalistă și clasică.  Clasica combinație alb negru, de exemplu, nu poate da greși niciodată. Indiferent de lungimea rochiei, fie ea midi sau maxi vei arăta foarte elegant purtând-o. Accesoriile ideale pentru astfel de ținute rămân a fi colierele și brățările realizate din clasicile perle. Iar pentru o notă mai modernă, alege perle combinate cu un lănțișor de metal foarte manierat și cercei tip buton din perle.

Pentru evenimente mai oficiale bărbații pot îmbrăca costume în nuanțe gri, asortate cu cămașă albă. Important e ca, centura să fie în tonul costumului, chiar dacă acesta poartă pantofi de culoarea neagră. Sub nici o formă nu asortați așa gen de costume cu pantofi din latex. Cravata este unul din principalele accesorii pentru evenimentele festive. Pentru tineri sunt recomandate cravatele subțiri.

Senzuali și sobri!

Dacă sunteți un cuplu mai îndrăzneț atunci tu cu siguranță vei putea opta cu încredere pentru o rochie maxi cu trenă, decupată în față. Decorul facturat în zona șoldurilor cu motive florale este soluția perfectă pentru tinerele slăbuțe care ar vrea să-și accentueze talia și să-și pună în valoare șoldurile.

Acest gen de rochie îndrăzneață în nuanța turquoise, foarte actuală în sezonul acestei veri, trebuie asortată cu o pereche de sandale cu barete foarte finuțe, în nuanțe nude. Pentru a nu încărca vizual imaginea ar fi cazul să lași rochia în calitate de accent pe prim plan și să alegi o coafură foarte minimalistă. În ceea ce îți privește partenerul, el poate purta un costum elegant negru, cămașă albă și cravată.

Plini de viață și speranțe!

Și nu puteam realiza un material de acest gen fără să ne oprim la o ținută exlusiv pentru balul de absolvire. În acest sens, dacă vei purta o rochie de culoarea roz vei fi cu siguranță regina balului. Pentru că rochia maxi, într-un ton suculent de roz intens, cu drapaje lejere, aplicații din dantelă și pietre îți vor crea imaginea unei dive, pline de aventuri și entuziasm.

Ținuta mai poate fi completată cu accesorii simpliste, dar care să repete, în același timp,  decorul rochiei. Luând în considerație faptul că balul de absolvire nu este un eveniment cu pretenții, băieții își pot permite o ținută cum ar fi cea din categoria smart-casual. Clasicul costum fiind combinat cu un tricou de culoarea neagră cu decolteu rotund sau în formă de V, îndeosebi recomandat tinerilor de statură medie și mai corpolenți.

Coordonator proiect: Daniela David
Modele: Valentina Stratiev și Nicolae Bolotovici
Hair Style & Make Up – salon Victoria Lux
Vestimentație: magazin Paradis, magazin Odji
Accesorii: Diva
Încălțăminte: Medea
Locație: restaurant Miadora

Alimentează-te corect pe plajă!
Articolul anterior
Impecabil îmbrăcați la un eveniment de seară!
Articolul următor
Alte articole interesante