Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2020!

Institutul Pantone oferă standarde personalizate de culoare, identitate de brand și consultarea culorilor produsului, precum și previziuni de tendințe incluzând culoarea Pantone a anului, rapoartele de tendințe culori pentru modă, psihologia culorilor și multe altele.

separator

Mai mult de 10 milioane de designeri și producători din întreagă lume se bazează pe produse și servicii Pantone pentru a ajută la definirea, comunicarea și controlul culorii de la inspirație la realizare – folosirea tehnologiei avansate X-Rite pentru a obține consistentă culorii în diferite materiale și finisaje pentru grafică, modă și produs.

Dacă în 2019 culoarea anului stabilită de Pantone a fost coraiul, în primăvară-vara anului 2020 lucrurile vor stă altfel.

Laurie Pressman, vicepreședinte al Institutului Pantone a mărturisit la un show de televiziune cum vor arată culorile Pantone ale anului 2020: acestea vor fi inspirate de mare. Așadar, albastrul va fi în centrul atenției, dar și nuanțele de verde. Datorită unei astfel de diversități de culori în culorile Pantone ale anului 2020, amestecarea și potrivirea vor fi esențiale. Ea sugerează faptul că straturile de culori inspirat de ocean vor crea textura și interesul.

Cum arată mai exact 2020 în ceea ce privește Pantone?

Tot vicepreședintele a declarat faptul că este un moment de schimbare rapidă și faptul că alegerea oceanului pentru a defini culorile acestui an se referă la o fluiditate de culori, profunzime și complexitate. Până la urmă, oceanul nu are doar o singură culoare cea de albastru ci și nuanțe de verde și tonuri calme. Această paleta de culori liniștitoare se referă la regăsirea calmului în timpul de schimbare rapidă menționat anterior.Alte nuanțe inspirate de mare includ albul inspirat de nisip, negrul adânc și verdele oxigenat, mai rece. În ansamblu, este o paleta inspirată de natură și este una atât de variată încât nimeni nu se va simți înstrăinat de o singură alegere de culoare.

Culorile stabilite în trend de către Pantone pot fi folosite pe diferite materiale și produse începând de la haine pentru femei și bărbați, accesorii, genți de damă casual sau sport sau articole de design interior. Armoniile de culoare și încrucișarea lor avansează pentru a afișa contraste mai puternice de culoare: turcoaz cu un gri sau un portocaliu strălucitor. Oglindind starea de spirit pentru primăvară anului 2020, Pantone oferă o varietate de opțiuni, astfel încât fiecare dintre noi să poată explora toate adancimile de culoare ale nuanțelor răcoritoare albastre.

Sursa

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Circul din Chișinău va fi renovat conform standardelor internaționale, cu sprijinul Uniunii Europene
Articolul anterior
Un microbuz cu pasageri din Capitală, implicat într-un accident pe strada Izmail
Articolul următor