Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2019! Vei rămâne surprinsă!

Institutul Pantone este autoritatea care decide așa numita culoare a anului și această alegere vine în conformitate cu spiritul perioadei. De 19 ani acest institut anunță la sfârșitul anului care este culoarea reprezentativă a anului ce va urma.

separator

Se pare că 2019 va fi despre reconectarea cu natura, după ce se sfârșește anul 2018, aflat sub patronajul lui ultraviolet.

Experţii Pantone au decis să îşi îndrepte atenţia asupra nuanţelor din ocean. Living Coral înseamnă energie, reconectarea cu natura. „Influenţa de anul acesta a fost mediul înconjurător”, a explicat Laurie Pressman, vicepreşedinte al unei unităţi Pantone. „Am avut în minte frumuseţea pe care o vedem în natură şi importanţa ocrotirii mediului. Gândiţi-vă la recifele de corali care adăpostesc şi susţin viaţa marină şi iată că încep să dispară”.

Pressman a explicat faptul că alegerea anuală făcută de Pantone nu este o previziune a trendului. „Este o reflecţie a ceea ce se întâmplă. Este un simbol a ceea ce se întâmplă în cultură la un moment dat”.

Ea a precizat că nuanţa a apărut deja pe podiumurile de modă, mobilă, branding corporatist şi la nivel online încă din 2018.

Ce faci atunci când copilul a înghițit un corp străin?
Articolul anterior
O moldoveancă stabilită în SUA, a lansat un brand de lenjerie la Chicago
Articolul următor
Alte articole interesante