Interpreta Lidia Isac a dezvăluit detalii inedite de la nunta sa

La sfârșitul lunii septembrie, anul trecut, interpreta Lidia Isac, a trăit unul dintre cele mai frumoase visuri ale unei femei, de a fi mireasă, alături de soțul ei, Radu Țăruș. Recent, interpreta a dezvăluit cum și-a pus la punct pregătirile pentru nuntă, dar și detaliile picante de la fericitul eveniment din viața cuplului.

separator
Mirii și-au organizat nunta singuri, fără ajutorul părinților.

,,Din punct de vedere financiar am decis să organizăm nunta de sine stătător, fără implicarea părinților. Ne-am dorit ca ei să fie scutiți de grijile pregătirilor și să savureze petrecerea ca oricare alt invitat. Toate detaliile au fost gândite de noi doi. (…) Într-adevăr, în acea perioadă energia mea era îndreptată către Festivalul Internațional “Cerbul de Aur” la care participam. Nu am depus mult timp și efort în organizarea nunții. Cred că eram liniștită, pentru că știam că sunt oameni profesioniști pe care i-am ales să aibă grijă de sonorizarea evenimentului, muzică, lumini, decor, etc.”
Dansul mirilor a fost unul inedit. Un dans pe ritmurile piesei “Sex Machine” de James Brown, în care mirii au făcut show. O altă surpriză a fost rochia de mireasă, pentru că luase doar cu o zi înainte de la salon și era prea lungă, interpreta a fost nevoită să o scurteze singură, iar modelul permitea să nu fie lăsate urme vizibile.

Nunta a fost veselă, mirii împreună cu invitații lor au încins platoul de dans. „A doua zi m-am pomenit cu rochia de culoare gri în loc de alb. Cred că e de la breakdance-urile pe care le făceam pe podea”, a mai povestit interpreta Lidia Isac.

Mai multe poți citi pe royaldecor.md

Cristina Gheiceanu a dezvăluit sexul bebelușului
Articolul anterior
Așa vin copiii din Finlanda la școală, cu bicicletele
Articolul următor
Alte articole interesante