Învaţă să faci singură o broşă elegantă!

Broşele florale, confecţionate manual, sunt foarte populare în ultimnii ani. Arată şic, unde mai pui că sunt şi originale!

separator

O asemnea bjuterie de purtat la piept, este accesoriul, care trebuie să-şi găsească neapărat loc în sipeţelul tău. Dacă doreşti să fii în vogă şi feminină, atunci învaţă să realizezi singură o broşă elegantă, care să-ţi completeze o ţinută de seară. Te va ajuta, în acest sens, Lilia Guţan  care are o mare pasiune pentru accesoriile handmade, meşterind broşe inedite.

În cele ce urmează  îţi vor arăta cum  să  confecţionezi o broşă care îţi va pune în valoare  personalitatea!

1. Pentru a realiza această broşă,  vei avea nevoie de:
O bucata de material textil, preferabil catifea.
Ac pentru broşă.
Foarfece.
Ac şi aţă incoloră.
Pietre decorative.

Înainte de a începe procesul propriu-zis, nu uita că acum ai posibilitatea să-ţi pui la încercare propria imaginaţie. Poţi alege culoarea/culorile preferate, astfel încât să ai cu ce asorta broşa!2. Alege o bucată de material textil, din care să decupezi, folosind un foarfece, două cercuri cu diametrul de 20 cm şi, respectiv, 14 cm.


3. Utilizând un ac cu aţă, coşi cu împunsături rare  marginea cercului. Foarte atent, trage aţa, până când stofa ia din nou forma circulară.


4. Acelaşi lucru fă-l şi cu cel de-al doilea cerc.


5. Urmează decorarea accesoriului. Pe faţa broşei, exact în mijlocul ei, tot cu ajutorul unui ac, prinde o piatră decorativă.


6. După ce ai confecţionat cele două  detalii, uneşte-le cu ajutorul unui ac cu aţă incoloră. Astfel, vei obţine o floare din două straturi.


7. Pentru a finaliza această bijuterie, pe verso coase cu acurateţe acul pentru broşă.


8. Broşa noastră este gata. Accesoriul îl  poţi asorta, atât cu o ţinută de seară, cât şi cu una de ocazie şi te poate face specială oricând!!!Poart-o cu mândrie!!!

 

Nu-mi imaginez viaţa fără prieteni!
Articolul anterior
Ai grijă de frumuseţea bustului tău!
Articolul următor
Alte articole interesante