Irina Negară, pasională și elegantă în ținutele unui brand autohton

Irina Negară a spart stereotipurile cu o ședință foto pasională, plină de reverie, în care a pozat ca model pentru ținutele unui brand autohton. Deși este expertă în dulciuri și torturi care ,,îți taie respirația”, soția lui Adrian Ursu nu uită să își etaleze și calitățile de model.

separator

Natura a înzestrat-o cu calități fizice deosebite, aceasta știind să le pună în valoare, astfel că recent a acceptat să devină imaginea unui brand autohton de haine care și-a prezentat colecția de toamnă-iarnă 2018/2019.

,,Colecția cuprinde piese inspirate din cultura Vestului Salbatic, cu influențe spaniole,  iar modelele largi prinse cu brâuri exagerate și nuanțele nisipii se contopesc într-o atmosferă sălbatică și romantică în același timp”, menționează brandul de haine autohton.

Colecția îmbină decupaje din tematica Rodeo și croieli ce evocă un suflu ușor al anilor ’80, predominând nuanțele neutre de bej cosmetic și maro, combinate cu nuante reci de roz metalizat, cupru și argint, cu protagonista Irina Negara ce materializează spiritul de Cosmic Cowboy.

sursa foto: Facebook/Raquette; fotograf: Dana Basoc

Video! O gravidă face furori cu dansul la bară, în ultimul trimestru de sarcină!
Articolul anterior
O bloggeriță de la noi se căsătorește!
Articolul următor
Alte articole interesante