Jacheta fără mâneci! 15 idei originale cum să o porți

Jacheta fără mâneci arată foarte original și elegant. În plus, aceasta oferă confort unic și perfect pentru orice sezon al anului. Această piesă vestimentară poate fi parte a unui costum de afaceri pentru birou, iar la o ieșire în adăuga un aspect romantic sau casual.

separator

O jachetă fără mâneci poate face orice ținută mai interesantă și mai elegantă. Aceasta poate fi de de diferite culoari sau stofă, important să se combine cu celelate haine din garderoba ta.

Negrul este întotdeauna în vogă, mai ales în această versiune extraordinară: jacheta Cape, fustă decorată cu piele, mănuși din piele și cizme. Un detaliu deosebit –  va fi geanta de culoarea bordo, care va aduce ținutei accentul luminos potrivit.
În acest sezon, cizmele peste genunchi sunt populare. O pereche de cizme gri și o jachetă arată foarte armonios, mai ales cu o rochie neagră mică și o geantă în tonul vestei.

Dacă preferi culori jucăușe și strălucitoare – această idee este pentru tine. Combinația de pantaloni scurți roșii cu o jachetă de culoarea violetă este mai mult decât îndrăzneață.  De asemenea, poți completa imaginea cu un pulover și o geantă roșie.
O jachetă roz cu un guler mare arată grozav cu blugi subțiri. Este potrivită pentru ieșirile de zi cu zi și poate combinată cu pantofii clasici și o geantă în culori deschise.
Dacă îți dorești o ținută mai femenină, optează pentru jachete în nuanțe reci. Un pulover alb, cu guler mare și vesta gri, de exemplu.

Dacă vrei o ținută mai fresh, optează pentru jachetele în nuanțe de albastru.

De asemenea, poți opta pentru o rochie – jachetă. Care arată senzațional și îți va scoate în evidență persoanlitatea.
În plus, fără mâneci orice model de jachetă are un avantaj incontestabil –  îți subțiază vizual corpul și pari mai înaltă.


Fii stilată și frumoasă!!!

Scapă ușor de frica de avion! Nu fi aviofob!
Articolul anterior
Dr. Ecaterina Lica, despre inovațiile revoluționare în domeniul procedurilor de întinerire prezentate la ,,IMCAS Annual World Congress” 2018 din Franța!
Articolul următor
Alte articole interesante