Jurnalista Ilinca Sturzescu poartă cu mult stil ținutele brandului Nikita Rinadi!

Primăvara a sosit și, cu siguranță, ai tentația de a-ți reînnoi garderoba cu ținute noi și stilate. Brandul Nikita Rinadi îți propune mai multe modele de articole vestimentare din noua colecție de primăvară/vară. Ținutele marca Nikita Rinadi sunt concepute pentru a adăuga imaginii tale o notă de eleganță, stil și feminitate.

separator

Dansatoarea, modelul și tânăra jurnalistă Ilinca Sturzescu, cunoscută atât în Moldova cât și peste hotarele țării, poartă articolele vestimentare create de brandul autohton. Te invităm să admiri ținutele marca Nikita Rinadi, din cadrul unei ședințe foto pline de stil și inspirație.

,,Ilinca Sturzescu este o tânără extrem de talentată, am avut o deosebită plăcere să colaborăm cu această tânără jurnalistă și model, care poartă cu mândrie și mult stil ținutele marca Nikita Rinadi, fiind foarte fericiți că am cunoscut-o”, ne comunică designerii brandului autohton.

Ținutele brandului Nikita Rinadi sunt cele care mizează pe simplitate și eleganță, sfidează trendurile trecătoare ale momentului și pot fi combinate cu ușurință între ele, iar calitatea țesăturilor și croiala impecabilă sunt elementele de rigoare ce le caracterizează!

Machiaj: Creative Academy Liubov Ojog

Serviciul de livrare Nikita Rinadi – tel. 0797 65 458

Adresa magazinului Nikita Rinadi: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic nr.3042, str. Albișoara nr. 4, Chișinău.

Ritualul corect de îngrijire a tenului primăvară. Sfaturi de la medicul-cosmetolog Ana Hachi
Articolul anterior
IGSU îndeamnă administratorii spațiilor de agrement din țară să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor
Articolul următor
Alte articole interesante