Lichidare de stoc la Walkmaxx – Reduceri de până la -75%!

Dragi prieteni, pentru că ne apropiem de finalul acestui minunat anotimp, Walkmaxx a decis să ne aducă totuși o veste bună. Să nu vă întristați prea mult că în curând trebuie să ne luăm rămas bun de la vară. Și, oare ce poate fi mai pozitiv decât o doză bună de shopping condimentată cu o porție de REDUCERI?

separator

Astfel, Walkmaxx anunță Lichidare de Stoc cu Reduceri de până la -75%. Prețurile încep de la doar 299 Lei.

Veți avea posibilitatea de a procura încălțăminte calitativă la un preț foarte mic. Mai mult, veți putea achiziționa încălțăminte pentru orice sezon. Vă garantăm calitate, stil și preț accesibil.

Dispunem de o gamă largă de modele, pentru toate vârstele, preferințele și cel mai important pentru fiecare buzunar.

Puteți procura încălțăminte atât pentru voi, cât și pentru cei dragi, ce poate fi mai plăcut decât să primești Cadou o pereche de încălțăminte calitativă și comodă?

Dacă încă mai aveți dubii, atunci nu este cazul, deoarece stocurile se epuizează rapid și nu e timp de gândit. Pregătiți raftul pentru noile achiziții.

Fiți pe fir și nu ratați minunata Ofertă. Tot ce trebuie să faceți pentru este să accesați pagina walkmaxx.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul 022 264 193.  Shopping plăcut tuturor! 

Încă o țară impune restricții cetățenilor români, începând cu data de 8 august
Articolul anterior
Protest la vamă. Mai mulți transportatori de colete și pasageri nu sunt lăsați să traverseze frontiera UE
Articolul următor
Alte articole interesante