Lilu și o altă tânără invitată la o nuntă, în ținute identice. Care a fost reacția prezentatoarei Tv?

Deși lumea fashion abundă în colecții variate, care mai de care, se mai întâmplă uneori, și la case mai mari, să apară invitați în ținute asemănătoare la același eveniment. Ei bine, recent a pățit-o și Lilu. Prezentatoarea Tv, în calitate de moderatoare, a mers la o nuntă și.. surpriză!

separator
Modelul rochiei a fost preferat, inclusiv, de către o altă tânără invitată la eveniment. Lilu nu a fost deranjată de acest incident, a rămas surprinsă și chiar a dezvăluit urmăritorilor săi cum a reacționat:

„Va place ținuta de azi? Nu doar mie din câte se pare 😂 vedeți poza 2 sa înțelegeti ce am in vedere. Cand urcam scările in sala restaurantului am văzut de la spate 2 fete îmbrăcate in aceiași rochie, doar culori diferite. M-a umflat rasul, e prima data. Și ele la fel au râs pentru ca și pentru ele a fost o surpriza când s-au văzut, daramite când a mai venit una😂 sincer, am in mașina un costum și o rochie de seara, lunga – adică puteam deodată sa merg sa ma schimb, însă mi-a plăcut ideea de a ma simți din Gașca fetelor. Principalul bărbați diferiți sa avem😂. E in regula si nu merita sa va simțiți incomodate când la un eveniment mai întâlniți pe cineva cu aceeași rochie sau costum, asta înseamnă ca aveți gusturi bune și oameni cu gusturi bune se aduna”, a scris Lilu, pe Instagram.

De câți bani are nevoie o tânără familie din Moldova pentru coșul minim lunar. Un cuplu a dezvăluit unde se duce bugetul familiei
Articolul anterior
Roman Burlaca este regizorul celui mai nou videoclip lansat de Arash cu Alena Shishkova! Vezi video
Articolul următor
Alte articole interesante