,,Malliny”, rochiile elegante și exclusiviste ale brandului autohton au impresionat publicul la Paris Fashion Week!

Ținutele vestimentare create de designerul moldovean Lilia Bezer, cu siguranță, pot concura cu cele mai rafinate și exclusiviste branduri de articole vestimentare pentru femei din întreaga lume. Concepute cu bun gust și delicatețe, în inima Moldovei, creațiile brandului ,,Malliny” cuceresc noi orizonturi și devin tot mai cunoscute publicului larg. Într-un mileniu, în care imaginația designerlor a atins cote maxime, industria modei a devenit tot mai diversă și concurența tot mai aprigă, invitația de a participa la evenimente grandioase de modă din lume reprezintă un real succes pentru brandul autohton ,,Malliny”, care ne reprezintă țara în lumea mare a modei.

separator

Malliny este primul brand autohton care a participat vreodată la un eveniment de modă cum este ,,Paris Fashion Week”. În ediția din februarie a fashion show-ului, colecția de rochii prezentată de designerul Lilia Bezer, creatoarea brandului autohton Malliny, a făcut furori în rândul publicului și a femeilor pasionate de articole vestimentare alese.

Rochiile brandului Malliny denotă feminitate, stil și eleganță, acestea fiind create pentru femeile cu atitudine şi gusturi rafinate.

,,Malliny este un brand relativ tânăr în domeniu, care avea nevoie de cel puțin încă o participare la un eveniment de moda din cele 5 recunoscute oficial ca cele mai importante – Londra, Milano, Paris, New York și Dubai, și asta pentru a concura cu alte colectii în scop dobândirii de experiențe noi și remarcare nu doar pe plan local, dar și internațional”, ne dezvăluie creatoarea de modă Lilia Bezer.

Emoțiile creatoarei de modă Lilia Bezer au fost unele dintre cele mai mari chiar din timpul pregătirilor pentru evenimentul Paris Fhasion Week:

,,Rochiile brandului Malliny au primit note de apreciere chiar din momentul în care am început să scoatem articolele vestimentare din huse pentru a face probele. Modul în care reacționat organizatorii, directorul evenimentului, directorul creativ și modelele ne-a încurajat, iar peste câteva zile a venit și recompensa din partea celor prezenți la eveniment, exprimată prin căldură și multe aplauze”.
În urma participării la Paris Fashion Week, brandul Malliny a primit numeroase propuneri și oferte de peste hotare, ceea constituie un mare succes.

,,Din experiență, orice eveniment de modă aduce brandului noi oportunități de colaborare. Malliny a primit oferte de vânzare în magazine, către persoane fizice, dar și pe platforme de vânzare online, acest lucru fiind bineînțeles unul mai greu de realizat atunci când vine vorba despre ținute scumpe și exclusiviste”, ne declară cu multă mândrie fondatoarea brandului Malliny.

Doar în luna februarie, brandul Malliny a participat la două mari evenimente de modă: e vorba despre Charity Fashion Show in London și Paris Fashion Week.

În perioada 1-8 martie, Lilia Bezer își va prezenta colecțiile de rochii la ,,Tuileries Paris Showroom”. În acest an, Malliny pregătește și alte surprize pentru public. Rochiile Malliny sunt comercializate atât în Republica Moldova cât și peste hotare.

Pagina de facebook Malliny te ține la curent cu cele mai recente activități și inovații ale brandului autohton. 

O moldoveancă și copilul ei de 3 ani au fost loviți mortal de un tren la Moscova
Articolul anterior
Premiile Oscar 2018: iată întreaga listă a câștigătorilor!
Articolul următor
Alte articole interesante