,,Mărită-ți rochia” – un program lansat de Fashion Academy of Moldova

Probabil, ca și multe alte femei, te-ai gândit ce ai putea face cu rochia de mireasă după nuntă, după ce ai purtat-o doar o singură zi. Să o păstrezi, să o împrumuți, să o reciclezi? Ei bine, o idee bună ar fi să îți vinzi rochia, în acest fel vei recupera o parte din investiție și totodată vei face o altă mireasă fericită, oferindu-i ocazia să achiziționeze rochița la un preț surprinzător.

separator

În cadrul programului  „Mărită-ți rochia”, lansat de Fashion Academy of Moldova, femeile care au fost mirese pot să-și vândă rochiile, oferindu-le posibilitatea și altor viitoare mirese să poarte aceste creații minunate. Programul a fost lansat la solicitarea doamnelor care au în garderobă o rochie de mireasă sau una de seară și doresc să o vândă.

 

„Eu am foarte multe prietene care și-au cumpărat rochie de mireasă scumpă și care, acum, se prăfuiește în garderobă. Multe dintre ele ar vrea să o vândă chiar și la jumătate din preț, dar nu au timp pentru a se ocupa de acest lucru. Prin urmare, am vrut să îmi ajut prietenele și am amenajat un salon de rochii de mireasă și rochii de seară la mâna a doua. În cadrul salonului, șansele ca rochiile să se vândă sunt mult mai mari decât în cazul în care ar fiecare ar încerca să o facă cu forțele proprii pe rețelele sociale. Astfel, propun fetelor care au rochițe de mireasă sau de seară și ar dori să le vândă, să vină la noi, să încheiem un contract care ne-ar permite să vindem rochiile într-un timp scurt și la un preț avantajos”, a menționat Nadya Gudumak, fondatoarea Fashion Academy of Moldova.

Dacă vrei și tu să-ți vinzi rochia, înscrie-te în acest program și oferă posibilitatea și altor mirese să se simtă frumoase în cea mai importantă zi din viața lor.

Rochiile vor fi colectate în perioada 15 august – 15 aprilie în C.C. Atrium, butic 3041.

Regina Letizia, într-o nouă rochie de vară, care costă doar câțiva dolari

Regina Letizia a Spaniei este una dintre figurile regale care poate arăta șic, cu puțini bani. Aceasta a îmbrăcat o nouă rochie de vară, din dantelă ușor transparentă în partea de jos.

https://cdn.adh.reperio.news/image-6/6f18c435-06e0-4f2d-a536-d53ccc45e099/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1508%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp

Rochia este creată de brandul Sfera și se vinde la un preț de doar 96 de dolari. Aceasta a subliniat silueta subțire a reginei.

Femeia și-a completat ținuta cu accesorii bleu pudrat de la Magrit și cu cercei cu pietre albastre de la Bulgari.

https://cdn.adh.reperio.news/image-c/cff78baa-77ba-46b3-97aa-2236069ab850/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1501%26q%3D91%26r%3Dcontain
https://cdn.adh.reperio.news/image-1/10ff0c03-18bf-4e0b-be74-b02d8a0ca3a9/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain

sursa

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută identică cu cea a unei femei căreia i-a acordat o diplomă

Regina Letizia a Spaniei a participat miercuri la un eveniment oficial desfășurat în orașul Merida, din Spania. Regina în vârstă de 49 de ani a acordat diplome unor persoane din cadrul Consiliului Regal al Dizabilității și a avut parte de o surpriză amuzantă. Letizia a acordat o diplomă unei femei care purta o rochie identică.

Regina Spaniei a arătat uimitor într-o rochie Mango, fiind întâmpinată de președintele regiunii Extremadura, Guillermo Fernandez.

Letizia a asociat rochia în alb și negru cu o curea neagră lată și o pereche de pantofi negri stiletto. Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei în formă de stea.

Însă Regina Spaniei nu a fost singura care a ales rochia Mango pentru acest eveniment oficial.

La scurt timp după ce a intrat în sala de ceremonii, Letizia a observat că una dintre participante purta aceeași ținută. Inmaculada Vivas Teson, profesoară de drept și una dintre persoanele care a primit un premiu din partea Reginei, a purtat aceeași rochie, care face parte din colecția Mango pentru acest sezon și are prețul de 269,99 lei.

Atunci când Inmaculada Vivas Teson a fost chemată pentru a primi o diplomă din partea Reginei, ambele femei s-au amuzat pe seama coincidenței și s-au îmbrățișat.

Nu este prima dată când Letizia poartă piese ale unor branduri accesibile.

Ea alege de obicei branduri spaniole, precum Zara sau Mango.

The secrets to Spain's Queen Letizia's age defying style - Independent.ie
Queen Letizia of Spain's Six Looks In Three Days For Paris State Visit -  Red Carpet Fashion Awards
Imagine

sursa

Cum ne comportăm de Paștele Blajinilor! 10 reguli enunțate de un preot

Moldovenii sărbătoresc Blajinii în prima duminică sau în prima luni de după Paști. În aceste zile se merge la cimitir pentru a-i cinsti pe cei adormiți. Sărbătoarea este numită în popor, şi Prohoadele, Paştele Morţilor sau Lunea Morţilor.separator
845895d8b28b762b8896202088d65772

Mai mulți nu cunosc cum ar trebui să se comporte cu ocazia acestei sărbători. Un preot ne vine în ajutor. Preotul Octavian Moşin enunță 10 reguli care ar trebui respectate de către credincioși în această zi.

Iată ce spune preotul:

1. Sărbătoarea este luni, după Săptămâna Luminată. Nu e recomandat să pomenim adormiţii de duminică, deşi s-a generalizat această practică.

2. Rugăciunile pentru adormiţi ar trebui să înceapă în biserică şi să continue la mormânt.

3. E o sărbătoare locală, iar Biserica recomandă nu doar o zi în anul bisericesc pentru pomenirea adormiţilor. Acest lucru poate fi înfăptuit mai în toate zilele şi, în special, sâmbetele din an, iar câteva sâmbete sunt cu pomeniri generale.

4. Rugăciunea să fie îmbinată cu milostenia.

5. Milostenia se face cu nevoiaşii.

6. Atât rugăciunea, cât şi jertfa, să fie din inimă şi nu de dragul lumii.

7. La cimitir se cuvine a fi cumpătaţi şi scufundaţi în rugăciune.

8. Să ne gândim la adormiţi şi nu la poftele noastre.

9. Sunt interzise mesele, băuturile şi veseliile la morminte.

10. Îmbrăcămintea şi portul nostru să fie decente.

Reduceri de la – 40% până la -70% la toate covoarele, cadouri garantate și tombolă cu premii – le găsești pe toate la CarpetOutlet!
Articolul anterior
Sute de porci, sacrificați în sudul țării. Fermierii înregistrează pagube imense
Articolul următor