,,Mărită-ți rochia” – un program lansat de Fashion Academy of Moldova

Probabil, ca și multe alte femei, te-ai gândit ce ai putea face cu rochia de mireasă după nuntă, după ce ai purtat-o doar o singură zi. Să o păstrezi, să o împrumuți, să o reciclezi? Ei bine, o idee bună ar fi să îți vinzi rochia, în acest fel vei recupera o parte din investiție și totodată vei face o altă mireasă fericită, oferindu-i ocazia să achiziționeze rochița la un preț surprinzător.

separator

În cadrul programului  „Mărită-ți rochia”, lansat de Fashion Academy of Moldova, femeile care au fost mirese pot să-și vândă rochiile, oferindu-le posibilitatea și altor viitoare mirese să poarte aceste creații minunate. Programul a fost lansat la solicitarea doamnelor care au în garderobă o rochie de mireasă sau una de seară și doresc să o vândă.

 

„Eu am foarte multe prietene care și-au cumpărat rochie de mireasă scumpă și care, acum, se prăfuiește în garderobă. Multe dintre ele ar vrea să o vândă chiar și la jumătate din preț, dar nu au timp pentru a se ocupa de acest lucru. Prin urmare, am vrut să îmi ajut prietenele și am amenajat un salon de rochii de mireasă și rochii de seară la mâna a doua. În cadrul salonului, șansele ca rochiile să se vândă sunt mult mai mari decât în cazul în care ar fiecare ar încerca să o facă cu forțele proprii pe rețelele sociale. Astfel, propun fetelor care au rochițe de mireasă sau de seară și ar dori să le vândă, să vină la noi, să încheiem un contract care ne-ar permite să vindem rochiile într-un timp scurt și la un preț avantajos”, a menționat Nadya Gudumak, fondatoarea Fashion Academy of Moldova.

Dacă vrei și tu să-ți vinzi rochia, înscrie-te în acest program și oferă posibilitatea și altor mirese să se simtă frumoase în cea mai importantă zi din viața lor.

Rochiile vor fi colectate în perioada 15 august – 15 aprilie în C.C. Atrium, butic 3041.

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Reduceri de la – 40% până la -70% la toate covoarele, cadouri garantate și tombolă cu premii – le găsești pe toate la CarpetOutlet!
Articolul anterior
Sute de porci, sacrificați în sudul țării. Fermierii înregistrează pagube imense
Articolul următor