,,Mărită-ți rochia” – un program lansat de Fashion Academy of Moldova

Probabil, ca și multe alte femei, te-ai gândit ce ai putea face cu rochia de mireasă după nuntă, după ce ai purtat-o doar o singură zi. Să o păstrezi, să o împrumuți, să o reciclezi? Ei bine, o idee bună ar fi să îți vinzi rochia, în acest fel vei recupera o parte din investiție și totodată vei face o altă mireasă fericită, oferindu-i ocazia să achiziționeze rochița la un preț surprinzător.

separator

În cadrul programului  „Mărită-ți rochia”, lansat de Fashion Academy of Moldova, femeile care au fost mirese pot să-și vândă rochiile, oferindu-le posibilitatea și altor viitoare mirese să poarte aceste creații minunate. Programul a fost lansat la solicitarea doamnelor care au în garderobă o rochie de mireasă sau una de seară și doresc să o vândă.

 

„Eu am foarte multe prietene care și-au cumpărat rochie de mireasă scumpă și care, acum, se prăfuiește în garderobă. Multe dintre ele ar vrea să o vândă chiar și la jumătate din preț, dar nu au timp pentru a se ocupa de acest lucru. Prin urmare, am vrut să îmi ajut prietenele și am amenajat un salon de rochii de mireasă și rochii de seară la mâna a doua. În cadrul salonului, șansele ca rochiile să se vândă sunt mult mai mari decât în cazul în care ar fiecare ar încerca să o facă cu forțele proprii pe rețelele sociale. Astfel, propun fetelor care au rochițe de mireasă sau de seară și ar dori să le vândă, să vină la noi, să încheiem un contract care ne-ar permite să vindem rochiile într-un timp scurt și la un preț avantajos”, a menționat Nadya Gudumak, fondatoarea Fashion Academy of Moldova.

Dacă vrei și tu să-ți vinzi rochia, înscrie-te în acest program și oferă posibilitatea și altor mirese să se simtă frumoase în cea mai importantă zi din viața lor.

Rochiile vor fi colectate în perioada 15 august – 15 aprilie în C.C. Atrium, butic 3041.

Reduceri de la – 40% până la -70% la toate covoarele, cadouri garantate și tombolă cu premii – le găsești pe toate la CarpetOutlet!
Articolul anterior
Sute de porci, sacrificați în sudul țării. Fermierii înregistrează pagube imense
Articolul următor
Alte articole interesante