Modele de blugi în tendințe pentru primăvara-vara 2018!

Blugii sunt un articol vestimentar prezent în garderoba multor fashioniste. Pe cât sunt de celebri, pe atât de variate sunt modelele de blugi create de designeri pe care le poți alege în funcție de tipul de siluetă, forma și lungimea picioarelor. Totuși se pare că anul acesta vor fi în tendințe originalitatea și confortul. Iată ce modele de blugi sugerează designerii pentru primăvara-vara lui 2018.

separator

1. Talie înaltă

Blugii cu talie super înaltă, nu foarte strâmți și cu vedere la gleznă sunt reinterpretați de georgianul Demna Gvasalia, designerul Vetements, și evident, apreciați de toți iubitorii modei. Îi poți purta cu malete sau topuri scurte și cu sandale.

2. Ultra clasici

Celebrul model Levi’s 501 a revenit în forță: talia lor este medie și au o croială dreaptă. Îi poți asorta cu o pereche de mocasini și un tricou alb oversized pe care să îl porți în interiorul pantalonilor.

3. Blugii largi

Blugii extrem de largi sunt potriviți de regulă siluetelor longiline dar, cu ajutorul unor platforme, acest model va arăta spectaculos și pe siluetele minione. Cel mai important lucru este să porți piese mai puțin voluminoase în partea superioară.

4. Deschiși la culoare

Când vine vorba despre blugi la modă primăvară-vară 2018, trebuie să știi că pot fi bleu foarte deschis sau chiar albi. Asta nu înseamnă că este obligatoriu să îi porți cu încălțări văratice, dimpotrivă, jeanșii albi arată bine cu o pereche de ciocate vintage și un pulover negru XXL.

5. Blugii cu franjuri

Se potrivesc de minune cu o pereche de teniși, cu o pereche de sandale cu platformă dar și cu unele cu tocul cui. Depinde de tine în ce registru vrei să încadrezi noua ta ținută cu blugi la modă primăvară-vară 2018!

sursa

Zeci de școli rămân închise din cauza ninsoriii căzute ieri
Articolul anterior
Bloggerița Dinca ne dezvăluie cum să avem sprâncene bogate
Articolul următor
Alte articole interesante