Modele de pantofi de care să uiți în 2018: nu-i mai cumpăra nici dacă sunt la reducere!

Tendințele în modă se schimbă drastic în fiecare sezon. Detaliile care au făcut ravagii anul acesta, în 2018, cu siguranță nu vor mai fi în top. Ba mai mult, acestea ar putea să-ți năruie complet imaginea, dacă alegi să le porți. Iată câteva modele de pantofi pe care stiliștii te sfătuiesc să nu-i mai cumperi deja, nici dacă sunt la reducere.

separator

Lista de pantofi anti-trend pentru primăvara și vara anului 2018

– Balerinii. Au fost deja în top pentru o lungă perioadă, de aceea este timpul să se renunțe la ei. Stiliștii susțin că acest model de pantofi este de fapt unul plictisitor și a devenit popular deoarece nu exista o altă alternativă convenabilă la tocuri. Dar acum există multe varietăți de pantofi: pantofi tip oxfords, adidași… Alege!

– Vărfurile ascuțite. Un alt model de care merită să scapi, dacă nu ai la picior mărimea 35. În toate celelalte cazuri, pantofii ascuțiți măresc vizibil lungimea piciorului, transformându-l într-un fel de ,,schiuri”. În plus, aceste vârfuri se fixează în mod constant de pământ.

– Platformă în partea din față. Sunt niște monștri adevărați. Cum ar putea fi în tendințe din moment ce toate proporțiile acestui model sunt date peste cap! În plus, sunt incredibil de incomozi, scrie vtema.ru. Aruncă-i imediat!

– Modele comune de adidași. Pantofii sport vor fi mereu în tendințe, dar ar trebui să eviți modelele pe care le poartă fiecare a doua fată. Atuul adidașilor purtați zilnic este originalitatea. Încearcă să alegei ceva nou și interesant.

– Slipknots-uri cu decor. Lipsa de inspirație este principalul dezavantaj: amestec de sport, însă nu este clar cu ce. Vrei pantofi sport – optează pentru niște adidași frumoși.

Ora de iarnă 2017. Sâmbătă noaptea dăm ceasurile înapoi
Articolul anterior
Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați în accidentul aviatic din Coasta de Fildeș aduse acasă
Articolul următor
Alte articole interesante