Modele de pantofi la modă în acest sezon: exemple de la cele mai recente prezentări de modă!

Ești curioasă să afli care sunt ultimele tendințe în materie de pantofi? Modelele de mai jos au fost expuse la cele mai recente prezentări de modă din 2020.

separator

Eleganți, stilați și comozi, pantofii sunt obligatorii în garderoba de toamnă. Urmărind modelele aflate în tendințe îți va fi mai ușor să îți alegi perechea preferată.

1. Mocasini (loafers)

Acest model cu tocuri arată laconic, dar atractiv. Mocasinii vor adăuga eleganță, feminitate, tocurile îți vor întinde silueta. Merită să acordați atenție modelelor din piele, lac, piele de căprioară.

2. Mary Jane

Acești pantofi redevin incredibil de relevanți, arată elegant, grațios și respectabil. Acest model este considerat absolut universal, poți alege pantofi fără toc sau cu toc stabil – oricare dintre opțiuni este perfectă.

3. Modele cu platformă

Încălțămintea confortabilă este o tendință, platforma echivalează cu un toc înalt și stabil. Arată atrăgător, atractiv, elegant. Acești pantofi vor completa perfect orice ținută.

4. Mules

Această opțiune a devenit populară în sezonul trecut. Modelele cu vârfuri ascuțite, cu tocuri joase, arată luxos. Modelele cu platformă vor oferi, de asemenea, un aspect expresiv.

5. Diversitate de culori

Probabil că ai deja pantofi de culoare neagră sau maro. Nuanțele saturate sunt preferate mereu, însă trebuie să știi că pantofii colorați pot transforma în mod magic o ținută plictisitoare într-una luxoasă și expresivă.

6. Model “kitten heel”

Acest toc original este atât feminin și elegant în același timp. Astfel de pantofi pot face o impresie uimitoare. Pantofii cu astfel de tocuri sunt comozi, versatili și practici. Îi poți purta la cele mai îndrăznețe ținute. Pentru femeile înalte, sunt o opțiune perfectă.

sursa

Un tânăr din raionul Hâncești care conducea cu 190 km/h, și-a ucis mama în accident
Articolul anterior
Comisia Europeană va oferi Republicii Moldova un grant în valoare de 9 milioane de euro
Articolul următor
Alte articole interesante