Moldova Fashions Days: vezi toate colecțiile de primăvară/vară prezentate în cadrul celei de-a 13-a ediții!

Tendințe, ținute inedite, stiluri, culori  – cel mai grandios eveniment de modă autohton, Moldova Fashion Days, a readus primăvara, într-un decor deosebit, pe podiumul amenajat în cadrul showroom-ului Peugeot. 35 de designeri autohtoni și-au prezentat colecțiile de primăvară/vară, într-o atmosferă specială și două zile de show senzațional care a adunat creatori de modă, persoane publice, fashion bloggeri, fotografi și persoane pasionate de modă.

separator

Pe lângă bloggeri şi fashion influenceri au participat la prezentările de modă şi vedetele autohtone. S-au afişat în ţinute chic, purtând rochii evazate, fuste midi sau costume elegante deux pieces.

Iată mai multe colecții prezentate de către designerii autohtoni în cadrul evenimentului!

Vivi Art Boutique Fashion  a prezentat o colecție colorată, veselă și croieli îndrăznețe. Ținutele vor impresiona și pe cele mai mici fashioniste.
Gami dress a participat la această prezentare de modă cu o colecție de rochițe pentru fetițe, din dantelă și broderie, într-un stil mai elegant.
Cocsinelle propune o linie vestimentară văratică, plină de culoare, finețe și mult gust.
Ionel – colecția de promăvară-vară 2018 a brandului cuprinde piese vestimentare elegante, rafinate și perfecte pentru birou sau ieșirile mai oficiale.
Tricon & My REVIVAL propune ținute casual și clasice, cu diferse imprimeuri și nuanțe liniștite.
My Revival – comoditatea și bunul gust sunt elementele cheie pentru brandul autohton.
Arabádji
O premieră pentru Moldova Fashion Days a fost brandul Arabadji. Designerul a pus accent pe eleganță, stofe fine, linii delicate și culori vii.
Move – brandul a prezentat o colecție proaspătă, diafană și vaporoasă. Ținutele Movesunt croite din pânze delicate, cu elemente florale decorative.
Nicole Storm
O altă noutate pentru industria fashion din Moldova este brandul Nicole Storm. Creatoarea colecției a optat pentru costume elegante, rochii vaporoase, culori vibrante, imprimeuri florale și elemente decorative din pene. Cireașa de pe tort a colecției au fost gentuțele din plasă, decorate cu lalele.
Loconic
Loconic a impresionat prin eleganța și autenticitatea ținutelor sale. Linia vestimentară cuprinde ținute în nuanță neagră și multe broderii deosebite. Florile vii din coafura modelelor sunt un element chic.
Mallena a prezentat pe podium o colecție fină, rafinată și potrivită pentru sezonul estival. Nuanța de alb, crem și roz pudrat oferă ținutelor o eleganță deosebită.
Kasandruta
Brandul autohton Kasandruța aduce în atenția fashionistelor ținute pline de istorie. Lookurile din colecție sunt cu adevărat vintage. Un element cochet sunt gențile rafinate din plasă sau din lemn.
O’Blanc Memories
O colecție absolut proaspătă și vitalizantă a fost prezentată O’Blanc Memories. Designerul a optat pentru culori vii, gentuțe mici, imprimeuri hazlii și accesorii de păr deosebite.
Intercentru Lux a venit cu o colecție îndrăzneață în nuanțe de roșu, alb și negru. Lookurile curajoase se combină perfect cu fundițele modelelor.
 
Alina Bradu a impresionat și de această dată cu o linie de ii magice. Colecția conține doar rochii de culoare albă, cu multe broderii și cusături autentice.
O’Blanc 
O’Blanc a mai prezentat o colecție de seară, ce conține rochii cocktail, decorate cu strasuri, sclipici și broderie excepțională.
Un debut frumos a fost și pentru Două inimi. Brandul ceează rochii de seară impresionante. Acestea sunt potrivite și pentru mirese.
Ambasadoarele brandurilor ,,DININIMA” au defilat în ținutele alese create de către designerii autohtoni.
Moldova Fashion Days: Creme Brulee by Velitextil-Plus
Moldova Fashion Days: Zorile
Moldova Fashion Days: Lia Fia
Moldova Fashion Days: Sekana
Moldova Fashion Days: Страница «Premiera Dona»
Moldova Fashion Days: Vitalie Burlacu
Moldova Fashion Days: Aqua Terra by Julia Aller
Moldova Fashion Days: Vasconi
Moldova Fashion Days: Georgette
Moldova Fashions Days: KATEA GRI
Moldova Fashions Days: L.Storojuc
Moldova Fashion Days: Cocsinelle
Moldova Fashion Days: Parubina
Moldova Fashion Days: Julia Allert
Moldova Fashion Days: EHO by Evgheni Hudorojcov
Moldova Fashion Days: Valentina Vidrașcu
Moldova Fashion Days: Lorina Balteanu

Moldova Fashion Days: FortunaSisters

Cea de-a 13-a ediție Moldova Fashions Days a găzduit 500 de oaspeți în fiecare din cele două zile a evenimentului. Pe lângă prezentările de modă, publicul prezent la eveniment a avut parte de muzică bună, show de lumini și surprize deosebite.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate al USAID. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Vezi cât de norocoasă ești în funcție de zodia ta!
Articolul anterior
Explozie puternică în centrul Capitalei. Doi oameni au murit
Articolul următor
Alte articole interesante