Nathaniel Kowalsky lansează prima colecție de haine numită M E T A M O R P H O S I S

Stylistul și fotograful de modă, Nathaniel Kowalsky a creat o colecție capsulă de hanorace cu un design unic și irepetabil. Fiind inspirat de amintirile din copilărie și anume pictatul cu ața pe foaie, a creat zece desene care mai apoi au fost transformate în design pentru hanorace.

separator

Colecția M E T A M O R P H O S I S este despre schimbări, individualitate, unisex și non-conformism. Crearea acestora a început de la un desen abstract care a fost digitalizat și transformat în broderie mecanică pe hanorace. Stylistul a parcurs toate procesele tehnologice de unul singur în crearea colecției. Fiecare hanorac are o broderie unică, care nu va fi repetată pe alt hanorac, de asemenea hanoracele pot fi personalizate mai mult prin adăugarea franjurilor și tăierea părții de jos a hanoracului pentru a crea o formă dreaptă, etapele ce se vor face conform dorinței clientului.

„ Am ales o piesă vestimentară confortabilă și purtabilă pe care am personalizat-o cu design excepțional și creativ. Totul a pornit de la o ideie și imagine, culori și amintiri, M E T A M O R P H O S I S   este despre mine și oameni mereu în căutare de ceva nou și schimbător. Suntem într-o nouă etapă a modei, cînd multe branduri personalizează maxim produsul pentru client, am decis să fiu în pas cu noile tendințe și să lansez ceva individualizat. Design care scoate în evidență firea creativă a fiecărui om. Am optat pentru o colecție unisex, deoarece promovez și susțin egalitatea de gen, iar desenele de pe hanorace nu semnifică ceva anumit, mă bucur că fiecare om vede ceva diferit în ele . Îi mulțumesc mult Oxanei Kasandra Gorbuli pentru posibilitatea de a crea această colecție în atelierul brandului Kasandruța, cu ajutorul ei, ideile mele au prins viață!”, menționaeză Nathaniel Kowalsky.

Colecția de hanorace este limitată și poate fi procurată prin intermediul paginilor de Facebook (Link: https://www.facebook.com/metamorphosisbynk/) și Instagram (Link: https://instagram.com/metamorphosis_by_nk?utm_source=ig_profile_share&igshid=17kzkcf1o6uzj) a brandului M E T A M O R P H O S I S.

Fii diferit și poartă haine unice!

O artistă din România a murit la 33 de ani, în urma unui accident de circulație
Articolul anterior
Gripa A (H1N1) a făcut prima victimă din acest sezon. O femeie de 54 de ani a decedat în spital
Articolul următor
Alte articole interesante