Nouă piese care nu mai sunt în tendințele fashion ale anul 2018!

Anul acesta vine nu doar cu noi tendinţe, dar unele dintre acestea vor rămâne în continuare în vogă. Cu toate acestea, anumite piese pe care chiar le-am îndrăgit deja, va trebui să le dăm uitării şi să ne îndreptăm atenţia spre trendurile care vor fi în în vogă în 2018!

separator

Blugii rupți – ies din modă în acest an! Populari vor fi blugii clasici albaștri sau albaștri închiși la culoare, cu talie înaltă sau medie, clasici sau îngustați. Pe care le poți perfect combina cu tocuri sau cu adidași, cu tricouri simple și cu bluze elegante.Pantofi glamourous – nu mai sunt actuali. Optează pentru o pereche de pantofi eleganți, dar și confortabili în același timp. Cu un design laconic, pe un toc mic sau mijlociu.Bijuteriile strălucitoare – epoca inelelor de aur, pandantivelor și cerceilor precum cele a bunicei, a trecut de mult. Astăzi, sunt la modă modelele de bijuterii laconice cu mici detalii foarte rafinate.Paietele strălucitoare – scapă de aceste haine! Dacă dorești să adaugi strălucire imaginii tale, acordă atenție pieselor de culoare metalică care vor fi la mare căutare în acest sezon.Clamele și elasticurile de păr – panglicile de cauciuc, părul artificial și crabul strălucitor sunt cele de ce ar trebui să scapi, fără să te gândești. Acestea nu sunt doar o adevărată anti-tendință, ci sunt capabile să-ți ieftineze imaginea.Unghiile lungi – nu numai că nu sunt la modă, dar și nu sunt practice. Optează pentru o manichiură clasică și feminină.

Adidașii cu platformă – sunt un must-have în acest sezon!  Alege adidași confortabili și din materiale calitative.Machiaj strident și coafuri sofisticate – naturalețea este tendința principală din acest an. Optează pentru un machiaj gingaș și niște bucle lejere.Rochii scurte și foarte strânse – scapă de ele în acest sezon. Și înlocuiește-le cu rochii diafane, din materiale ușoare care îți vor accentua feminitatea.

Fii stilată!!! Și nu uita că, tu ești aceia care iși crează propia modă și propiul univers.

Imaginile sale au fost publicate în National Geographic! Povestea fotografului moldovean stabilit în Islanda
Articolul anterior
Elena Băsescu este însărcinată cu al treilea copil
Articolul următor
Alte articole interesante