Nouă piese care nu mai sunt în tendințele fashion ale anul 2018!

Anul acesta vine nu doar cu noi tendinţe, dar unele dintre acestea vor rămâne în continuare în vogă. Cu toate acestea, anumite piese pe care chiar le-am îndrăgit deja, va trebui să le dăm uitării şi să ne îndreptăm atenţia spre trendurile care vor fi în în vogă în 2018!

separator

Blugii rupți – ies din modă în acest an! Populari vor fi blugii clasici albaștri sau albaștri închiși la culoare, cu talie înaltă sau medie, clasici sau îngustați. Pe care le poți perfect combina cu tocuri sau cu adidași, cu tricouri simple și cu bluze elegante.Pantofi glamourous – nu mai sunt actuali. Optează pentru o pereche de pantofi eleganți, dar și confortabili în același timp. Cu un design laconic, pe un toc mic sau mijlociu.Bijuteriile strălucitoare – epoca inelelor de aur, pandantivelor și cerceilor precum cele a bunicei, a trecut de mult. Astăzi, sunt la modă modelele de bijuterii laconice cu mici detalii foarte rafinate.Paietele strălucitoare – scapă de aceste haine! Dacă dorești să adaugi strălucire imaginii tale, acordă atenție pieselor de culoare metalică care vor fi la mare căutare în acest sezon.Clamele și elasticurile de păr – panglicile de cauciuc, părul artificial și crabul strălucitor sunt cele de ce ar trebui să scapi, fără să te gândești. Acestea nu sunt doar o adevărată anti-tendință, ci sunt capabile să-ți ieftineze imaginea.Unghiile lungi – nu numai că nu sunt la modă, dar și nu sunt practice. Optează pentru o manichiură clasică și feminină.

Adidașii cu platformă – sunt un must-have în acest sezon!  Alege adidași confortabili și din materiale calitative.Machiaj strident și coafuri sofisticate – naturalețea este tendința principală din acest an. Optează pentru un machiaj gingaș și niște bucle lejere.Rochii scurte și foarte strânse – scapă de ele în acest sezon. Și înlocuiește-le cu rochii diafane, din materiale ușoare care îți vor accentua feminitatea.

Fii stilată!!! Și nu uita că, tu ești aceia care iși crează propia modă și propiul univers.

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Imaginile sale au fost publicate în National Geographic! Povestea fotografului moldovean stabilit în Islanda
Articolul anterior
Elena Băsescu este însărcinată cu al treilea copil
Articolul următor