10 invitații de nuntă pe care nimeni nu le va uita

Alegerea, conceperea și trimiterea invitațiilor de nuntă e o activitate care le poate da bătăi de cap viitorilor miri. Pentru a vă inspira și a vă umple cu energie pozitivă, vă oferim câteva idei creative, cu  texte amuzante pentru invitațiile voastre. Puteți alege oricare model pentru a-i binedispune pe invitații voștri.

separator

1. Invitație de nuntă pe un disc de vinil

discdisc de vinil

O invitație romantică, care poate capta atenția este cea imprimată pe un disc de vinil.

2. Invitatie de nuntă personalizată pe o ciocolată

ciocolata invitatie

Dacă sunteți iubitori de ciocolată, puteți imprima invitația la nuntă pe ambalajul unei tablete de ciocolată. Surpriza inițială va fi înlocuită de apreciere când vor descoperi textul de invitație pe interiorul ambalajului și, apoi, de un zâmbet larg de îndată ce vor gusta și o pătrățică dulce.

3. Invitație de nuntă pe un film de aparat foto

invitatie pe film

Pentru un cuplu pasionat de fotografie, această variantă sigur va ieși în evidență ca fiind una dintre cele mai memorabile invitații pe care orice participant le-a primit. Scrieți un mesaj frumos și adăugați o poza cu voi pentru a vă surprinde invitații.

4. Povestea voastră din puzzle

puzzle invitatie

puzzl;e

Dacă sunteți amatori de puzzle-uri, atunci optați pentru un suvenir de preț pentru oaspeții voștri – o invitație sub formă de puzzle.

5. Invitație de nuntă răzuibilă

razuibilaPunteți să vă țineți invitații în suspans oferindu-le o invitație în care data și ora nunții pot fi ascunse de un strat subțire care trebuie răzuit cu o monedă. Important să nu uitați să scrieți aceleași date pe invitație.

6. Mesaj in sticla

mesal pe sticla

Pentru o nunta la mare, invitația pe sticlă este una dintre cele mai potrivite!

7. Invitație de nuntă în formă de carte

carte

Pentru iubitorii de lectură, invitația de nuntă în formă de carte aduce un plus de originalitate. Puteți alege un titlu și adăuga mult mai multe detalii pe filele cărții.

8. Invitație de nuntă sub formă de creion

invitatie pe creion

Lasă-ți spiritul creativ să se manifeste și comandă o inscripție pe un creion pentru o invitație de nuntă superbă și inspirată pentru cei apropiați.

9. Invitație de nuntă pașaport

pasaport

Pentru o nuntă care are loc peste hotare acest model e cel mai indicat. Nu uitați să indicați destinația pe care ați stabilit-o pentru a vă juca nunta!

10. Invitație de tip calendar

calendar invitatie

Și pentru a vă asigura că invitația vostră va sta la loc de cinste, optați pentru una de tip calendar.

Surse foto: webdesignerdepot.com, weddingity.com, razzledazzlerose.co.uk, 1001-invitation-ideas.com, polkadotbride.com, dgdinvitations.com, myinspiredwedding.com, zaproszenia-slubne.com, simpleweddingstuff.blogspot.md

150 de oameni s-au mobilizat pentru o cauză nobilă!
Articolul anterior
Noaptea Cărților deschise la Cartier! Până la 50% reducere
Articolul următor
Alte articole interesante