10 reguli să te placă soacra

Orice femeie îşi doreşte să aibă o relaţie perfectă cu femeia care i-a dăruit bărbatul de care s-a îndrăgostit, dar, de multe ori, această relaţie este extrem de fragilă. Noi te ajutăm cu 10 cele mai importante reguli care te vor ajuta să-ţi cucereşti soacra.

separator
Top-10-cele-mai-importante-reguli-ca-să-te-placă-soacra-600x400

10. Dacă vorbim de prima întâlnire clar că vorbim şi de prima impresie. Dacă impresia pe care i-o faci soacrei în acest moment este una bună, ai făcut primul pas important în relaţia cu ea. Este important să fii naturală, să fii tu însăţi şi să încerci să găseşti puncte comune cu soacra ta pentru a avea discuţii relaxante.

9. Pentru soacra ta este foarte important să îi tratezi copilul aşa cum îl tratează ea. Doreşte să vadă că îi oferi atenţie şi că discuţi cu el în momentul în care vrei să iei o decizie, indiferent cât de minoră ar fi aceasta.

8. O soacră va vedea mereu mai mult decât este de fapt. Trebuie să eviţi neapărat să îi dai ceva de bănuit în vreo privinţă. Dacă eşti o persoană foarte sociabilă evită să fii înconjurată de persoane de sex masculin în prezenţa soacrei.

7. Pentru o relaţie bună cu soacra ta, este important să vadă că ai neovie de ea în viaţa ta şi că ţii cont de sfaturile ei. Începe de la lucruri simple. De exemplu, aşa cum apelezi la mama ta pentru o reţetă nouă, poţi să o suni şi pe ea să îi ceri părerea.

6. Trebuie să fii conştientă că soacra ta mereu te va observa din umbră. O altă regulă pentru ca ea să te placă este să ai un comportament frumos în societate, un comportament care să îi dea de înţeles faptul că soţia fiului său este o adevărată doamnă.

5. Soacrele apreciază mereu gospodinele. Astfel, asigură-te că de fiecare dată când vine soacra în vizită casa ta arată impecabil şi că toate lucrurile sunt la locul lor.

4. Pentru soacră este important să menţină contactul cu fiul ei, iar tu, în calitate de noră, trebuie să fii ca şi o punte între cei doi. De câte ori ai ocazia aminteşte-i soţului să îşi sune mama, iar tu transmite-i prin intermediul lui salutări şi toate cele bune.

3. O altă regulă importantă pentru ca soacra să te placă este să nu uiţi de evenimentele de familie, cum ar fi zile de naştere şi alte festivităţi şi să te ocupi îndeaproape de organizarea acestora.

2. De câte ori are nevoie de ajutor, tu trebuie să fii prima care se oferă. Astfel, soacra te va vedea mereu ca pe un membru al familiei şi nu îţi va căuta nod în papură.

1. Regula de aur pentu ca soacra să te placă este să îi oferi acesteia ce i-ai luat, adică cel puţin un nepoţel. Dacă o vei face bunică va fi un avantaj şi pentru tine: atenţia ei nu va mai fi mereu îndreptată în direcţia ta.

Sursa: mireasa-perfecta.ro

alte Articole interesante

Alte Articole interesante