19 fotografii emoționante cu tătici mai mult decât emotionați la nunta fiicei

Pentru un tată, ziua în care fiica sau fiul se căsătorește, poate fi plină cu diverse emoții, de la bucurie, râsete, până la lacrimi de fericire – dar și câteva mai amărui așa. Gândindu-ne și la ziua tatălui, ne-am gândit să prezentăm, pe cât posibil, fotografii ce au reușit să imortalizeze aceste sentimente. Considerăm că nu ar putea exista alte astfel de momente mai pline de expresivitate decât cele de mai jos.

separator

Dana Goodson Photography | www.danagoodson.com | All images are property of Dana Goodson Photography.

Prima fotografie ilustrează perfect ce am descris mai sus; momentul în care cei doi – tată și fiică – seamănă atât de tare, încât parcă și atunci când plâng și își șterg lacrimile o fac în același mod, ușor amuzant.

O îmbrățișare mai mult decât emoționantă ne scoate în evidență care dintre cei doi este în ziua cea mare, copilul și pare-mi-se că răspunsul corect este tatăl, care plânge de parcă s-ar sfârși lumea chiar acum.

26

Gata cu lacrimile, pe moment. Ce poate fi mai frumos decât un tătic îmbrăcat în uniforma militară, să-și conducă fetița pe drumul spre altar? Consider că absolut nimic. Iar modul în care o priveste arată cât de mult o prețuiește și o iubește.

31

Și o nuntă în Orient poate fi destul de emoționantă după cum se poate vedea doar că este mai greu cu exteriorizarea. Fotograful a surprins o îmbrățișare între cei doi, cu ochii închiși, zâmbind.

617181
91Nantucket weddings111
121131141
151161171
181191Nantucket weddings

221

Apariție de senzație! Stela Popa, pe copertele a două reviste din România
Articolul anterior
Adela Popescu și-a arătat colăceii care i-au rămas după naștere. Vrea să-și ajusteze silueta!
Articolul următor