5 plăcuțe decorative pe care trebuie să le ai la nunta ta

Plăcuțele decorative sunt un must have pentru nunțile anului 2016. Atent alese, cu mesajul potrivit, înseamnă o zi pe deplin reușită.

separator

Iată care sunt câteva plăcuțe decorative pe care trebuie să le ai la nunta ta
1. Plăcuța decorativă cu mesaj de întâmpinare – imediat ce invitații tăi au ajuns la destinație, întâmpină-i cu un mesaj creativ de „Bun venit!”. Cu siguranță vor fi foarte încântați.

1-placuta-decorativa-cu-mesaj-de-intampinare

2. Plăcuțe decorative de direcționare – sunt foarte utile în cazul în care evenimentul are loc într-o sală mai îndepărtată față de intrare în aria de evenimente. Astfel, invitații tăi nu vor mai fi nevoiți să întrebe pe unde să meargă, pentru că plăcuțele decorative, alese în funcție de tematica evenimentului, vor fi suficient de clare.

2-placute-decorative-de-directionare
3. Plăcuțe decorative pentru colțul dedicat fotografiilor – fotografiile sunt printre cele mai de pret amintiri din ziua marelui eveniment, așa că mesajele inspirate, amuzante sau romantice, transpuse pe plăcuțele decorative, reprezintă un accesoriu deosebit.

placute-decorative-pentru-coltul-dedicat-fotografiilor
4. Plăcuțe decorative pentru candy bar – un candy bar gustos merită să fie acompaniat de meseje delicioase care să îi îmbie pe invitații tăi să servească o prăjiturică.

4-placute-decorative-pentru-candy-bar
5. Plăcuțe decorative decupate cu mesaje romantice – iubirea este cuvântul de ordine în cadrul unui asemenea eveniment, așa că aceste plăcuțe decorative sunt cireașa de pe tort!
5-placute-decorative-decupate-cu-mesaje-romanticesursa: decomag.ro

Sanda Diviricean a devenit designer. Iată cum arată prima colecție!
Articolul anterior
Creștinii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului. Ce nu trebuie să faci în această zi
Articolul următor
Alte articole interesante