5 sfaturi de care trebuie să ții cont legate de rochia de mireasă

Din experiența zecilor de mirese, ne-am convins să este foarte greu să găseşti rochia de mireasă perfectă. Specialiștii îți oferă 5 sfaturi despre rochia de mireasă care îți vor fi de ajutor fie că o cauţi pe cea perfectă, fie că ești mâna dreaptă a cuiva sau urmează să-ți joci nunta.

separator

image14-sublime2016-rochie-mireasa-mayafashion-m14
1. Nu te lasa impresionată şi nu te îndrăgosti de fotografiile cu mirese perfecte. Nimic nu este mai frustrant decât să crezi că ai găsit rochia perfectă într-o fotografie. 90 la suta din femeile care au probat rochia perfectă din fotografie au fost crunt dezamăgite. Fotografiile sunt doar o iluzie, sunt retuşate, modelele care poartă roghia sunt prelucrate, machiate şi aşezate astfel încât totul să fie perfect. În realitate nu este deloc aşa.

2. Stabileşte un buget pentru rochia de mireasă şi alege şi probează doar modelele care se încadrează în buget. Este frustrant, trist şi deprimat să probezi, doar de dragul de a proba rochii care depăşesc bugetul stabilit pentru rochia de mireasă. Nu face aceasta greşeală şi ingoră toate rochiile care depăşesc bugetul tău.

3. Probează rochia de mireasă cu un body. Este neigienic să probezi rochia pe pielea goală, plus că e posibil să te îmbraci şi dezbraci în faţa unui consultat pe care nu-l cunoşti. Un body este soluţia ideală, în plus sunt magazine care impun sa porţi un body sau lenjerie.

4. Nu cumpăra rochia de mireasă, doar aşa, ca să fie, la o sesiune de mega reduceri. Rochia de mireasă este ceva misterios, magic şi trebuie să aibă în spate o poveste de dragoste care ajunge la momentul planuri de nuntă şi nuntă. Se poate spune că vei găsi rochia de mireasă perfectă, doar atunci când îţi vine rândul, niciodată mai devreme.

5. Rochia de mireasă trebuie să te mulţumească pe tine, nu pe toată lumea. Încercarea de a mulţumi pe toată lumea este extrem de frustrantă atunci când  alegi rochia de mireasă. O viitoare mireasă este bine să meargă la cumpărături cu două, cel mult trei prietene în ale căror opinii să aibă încredere, iar decizia finală să-ţi aparţină. Rochia de mireasă este rochia TA de mireasă!

sursa: femeia.ro

Dezastru stilistic. Cum se îmbrăcau bărbații în anii ’70
Articolul anterior
Bunele maniere în mijloacele de transport în comun
Articolul următor
Alte articole interesante