5 zodii de femei care preferă bărbații inteligenți

Vrei să știi că ai de-a face cu o femeie care îi preferă pe bărbații inteligenți? Este simplu de observat! Ea este născută în una dintre semnele astrologice de mai jos.

separator

iStock_000090898323_Medium_650_432

1. Femeia Berbec

Nu este ușor de cucerit, așa că este lesne de înțeles că nu va fi impresionată de orice bărbat care îi iese în cale. Dacă stilul lui de flirt lasă de dorit, iar la capitolul inteligență nu o impresionează, va scurta imediat discuția cu el. Această nativă se simte atrasă de bărbații curajoși, cu o cultură generală bogată și cu succes profesional. Îi plac bărbații de la care are ce învăța și care să o facă să își dorească să îi cunoască mai bine, altfel entuziasmul ei scade rapid.

2. Femeia Leu

Nici reprezentanta zodiei Leu nu-și bate capul cu orice bărbat care îi iese în cale. Așteptările ei sunt înalte, așa că bărbatul care o curtează trebuie să se ridice la nivelul dorit. Ceea ce o diferențiază pe ea de alte femei este faptul că nu se lasă impresionată de citate despre înțelepciune din cărți, ci vrea să vadă fapte. În opinia ei, un bărbat inteligent este unul care s-a dezvoltat profesional și financiar destul de bine.
3. Femeia Fecioară

Despre femeia Fecioară se spune că are simțul critic destul de dezvoltat, ceea ce este adevărat, iar reprezentanții sexului opus care o cunosc îl simt din plin pe pielea lor. Nativa acestui semn zodiacal are multe așteptări de la bărbatul cu care se întâlnește. Ea nu își dorește un bărbat care să dețină doar cultură generală, ci vrea ca el să se descurce în orice situație este pus. Prin urmare, dacă se întâmplă să nu treacă de testul ei practic, nici nu are sens să mai viseze că va putea să fie vreodată cu ea.

4. Femeia Scorpion

Nici nativa Scorpion nu are gusturi rele când vorbim despre nivelul de cultură al reprezentanților de sex opus. Însă pe ea o atrag mai mult cei care au o inteligență înnăscută, nu una dobândită pe parcursul vieții. Acei bărbați care au misterul în sânge și care se antrenează în discuții mistice sunt puși primii pe lista acestei native. Originalitatea și creativitate sunt alte caracteristici care îi dovedesc reprezentantei că are de-a face cu un bărbat pe care „îl duce capul”.

5. Femeia Capricorn

Ultima din listă, dar nu cea din urmă, femeia Capricorn nu își poate concepe viața fără un partener inteligent. Ea are nevoie de cineva cu care să poată purta discuții elevate, bogate în informații. Dacă, dintr-o întâmplare nefericită, începe o relație cu un bărbat care nu se ridică la nivelul pretențiilor, ea simte că își pierde sensul vieții. Cel mai mare blestem care poate să cadă pe capul acestei native este un bărbat prost, dar orgolios.

Sursa: divahair.ro

Ksenia Sobchak e suspectată că are o sarcină falsă!
Articolul anterior
Cum arată sora lui Britney Spears la 25 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante