Această femeie îmbracă rochia de mireasă în fiecare an. Motivul este unul impresionant

De obicei, femeile îmbracă rochia de mireasă doar în ziua în care se căsătoresc, apoi le păstrează în șifonierul cu amintiri. Nu toate s-au gândit să mai defileze în rochia de mireasă după nuntă, cel puțin în fața oglinzii. Samantha Burns a transformat într-o tradiție purtarea rochiei de mireasa și dincolo de ziua nunții.

separator
femeie-rochie-de-mireasa-1_02072200


„Și eu și soțul meu am fost extrem de încântați de felul în care a decurs nunta noastră. Cțnd ne uitam în urmă nu ne vine să credem că evenimentul pe care l-am pregatit atât de mult și pe care l-am așteptat cu nerăbdare a durat doar câteva ore. Depănând amintiri, mi-a venit o idee: i-am spus sotului meu că voi îmbrăca rochia de mireasă la fiecare aniversare, cat timp voi mai încapea in ea”, a marturisit Samantha pentru metro.co.uk.

femeie-rochie-de-mireasa-3_62334600

La prima aniversare, Samantha a reușit să uimească pe toata lumea.

„Să spunem că nimeni nu a vazut vreodată pe cineva jucând golf într-o rochie de mireasă”, a spus ea, amuzată. A purtat rochia de mireasă și la cumpărături, dar și la o cină romantică. Anul trecut, cuplul a mers într-o croazieră, iar tânăra a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. „După un toast cu șampanie și câteva selfie-uri cu apusul de soare, am rupt ringul de dans”, povestește Samantha

samantha-2

 

Un consumator din Capitală, revoltat la maxim! Ce a descoperit în prăjitura cu brânză pe care a cumpărat-o
Articolul anterior
Ce spune modul în care îmbrățișezi despre tine
Articolul următor
Alte articole interesante