Adrian Mutu și logodnica sa fac ultimele pregătiri pentru nuntă

Sandra și Adi Mutu se pregătesc de nuntă, iar ultimele pregătiri îl înspăimântă pe fostul fotbalist, cu toate că este la a treia căsătorie.

separator
clipboard01_86-465x390


De Ziua Îndrăgostiților, Sandra și Adi s-au cununat civil, iar pe 6 octombrie urmează nunta împreună cu botezul micuțului Tiago. Petrecerea va fi un mare cu 300 de invitați, însă, deși a mai trecut prin asta de 2 ori, Adi Mutu susține că tot nu îi plac aceste pragătiri. Însă s-a obișnuit. Mai mult, speră ca fiul său cel mic, Tiago, să îi calce pe urme si să devină un mare fotbalist.

„Se uită după minge, acum nu ştiu dacă pentru că se rostogoleşte sau pentru că este colorată, dar se uită, eu sper să aibă în sânge fotbalul şi să devină fotbalist. Nu-mi plac aceste lucruri, pregătirile, invitaţii foarte mulţi, biserica, restaurantul – sunt lucruri care nu îmi plac, dar m-am obişnuit să spun aşa, sunt la a treia căsătorie”, a mărturisit Adi Mutu.

Pe de altă parte, Sandra este extrem de emoționată și se pregătește intens pentru prima ei cununie religioasă, iar rochia de mireasă este cea mai importantă atunci când vine vorba de ziua cea mare.

Sursa

Etapele dezvoltării intrauterine a bebelușului: de la 0 la 9 luni
Articolul anterior
Amal Clooney, secretul siluetei de invidiat la doar două luni de la nașterea gemenilor
Articolul următor
Alte articole interesante