Ai șanse să-ți organizezi nunta gratis! Echipa “Ghidul Miresei” îți face cadou cel mai important eveniment din viață!

Şi pentru că mulţumirea miresei în ziua nunţii este o experienţă mult  mai complicată decât escaladarea Everestului, o echipă de profesionişti vin cu recomandări, sugestii şi sfaturi, într-un cuvânt, cu un ghid al miresei perfecte, care include improvizarea decorului, alegerea rochiei, crearea unui look glamouros, realizarea unei sesiuni foto deosebite, dar şi realizarea buchetului de flori personalizat.

separator

Ideea creării unei emisiuni despre organizarea nunţii pas cu pas a venit în momentul când ne-am dat seama că majoritatea mirilor de la noi nu sunt informaţi, că lipsesc sursele de informare calitative. Au fost paşi grei dar şi o provocare pentru noi, însă datorită entuziasmului însuşim un nou domeniu.

1

Acest proiect ne pune în mişcare creativitatea la cote maxime. Am creat şedinţe foto şi proiecte pentru nuntă unde mirii rămâneau mască.

Mai nou, lansăm o comunitate- o reţea de socializare pentru mirese ca să le uşurăm comunicarea şi schimbul de informaţie.

Sponsori nu avem, ne descurcăm cu resurse proprii şi cu toţi partenerii noştri, fiindcă toate lucrurile le facem singuri.

Clienţilor noştri le lipsea posibilitatea să încerce servicii înaintea nunţii, iar noi am creat posibilitatea ca ei să aibă această şansă. Puţini miri şi-ar permite luxul să beneficieze de o şedinţă foto, de o rochie de mireasă, coafură-machiaj, costumul pentru mire etc, mai ales că totul e foarte costisitor.

112

Dragostea şi entuziasmul mirilor este un criteriu important atunci când alegem cuplurile care participă în cadrul emisiunii. Istoria de dragoste trebuie să fie plină de momente speciale şi să simţim că într-adevăr cuplul are nevoie de ajutor.

Pe parcursul anului organizăm 2-3 castinguri,  pe site-ul www.ghidulmirei.md. Pentru a participa, cuplurile trebuie să îndeplinească o anchetă.

6

7

8

14

15

16

17

20 (1)

g

22

29

41

51

91

101

110

161 (1)

161

201
231

image-14

image-47

image-59

we-15

Image Studio 2Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md

Vedeta care a slăbit pe apă!
Articolul anterior
Cea mai mică Crăciuniţă! Poze cu fiica Corneliei şi a lui Marcel Ştefăneţ
Articolul următor
Alte articole interesante