Vedeta a povestit că moartea mamei a forţat-o să se maturizeze pe loc şi a preluat greutăţile celor din jur. Andreea a mai recunoscut că toată viaţa a căutat dragostea necondiţionată, pe care doar o mamă ţi-o poate oferi, dar a aflat că e imposibil să găseşti aşa ceva.

Tuncay Öztürk, despre Andreea Marin: „Încă o iubesc cu aceeași intensitate”

Ea a recunoscut că, deşi nu găsit ceea ce căuta în relaţiile ei, nu s-a dat bătută. Deşi a avut decepţii în viaţă, a preferat să nu sufere şi să nu se lase dărâmată de greutăţi. Ca o aluzie la divorţul prin care a trecut, Andreea a spus că nu vrea să facă aceleaşi greşeli ca în tinereţe şi că are limitele ei, deşi a descoperit recent că aceste limite sunt destul de mari.

6-7-vedete-andreea-marin-tuncay

„Sunt un om romantic, nu pot trăi fără să iubesc, să dăruiesc. Nu sunt dezamăgită când nu găsesc acele lucruri. Sufăr numai până în momentul în care îmi dau seama că nu mai am pentru ce lupta. Când am concluzionat că până aici a fost, că viitorul nu poate să îmi aducă ceva mai bun, atunci nu mai există suferinţă pentru mine. În momentul în care am luat o hotărâre, accept lucrurile, că există o limită, sunt bine. Nu mă mai întorc înapoi, chiar dacă nu e uşor, nu o să stau să plâng pe umărul nimănui. Nu sunt făcută pentru compromis, vreau totul sau nimic. Accept o perioadă, dau şanse, în ultima perioadă, limita toleranţei mele s-a ridicat cum nu credeam. Dar să ştii că la 40 de ani, sunt unele lucruri pe care nu le accepţi, ai trecut prin ele şi nu vrei să faci acestă greşeală”, a declarat Andreea.

Andreea Marin participa la lansarea magazinului Ermanno Scervino in Romania, aflat in incinta galeriei Hotelului JW Marriott, in Bucuresti, luni 19 decembrie 2011. VALI TACHE / MEDIAFAX FOTO

Andreea Marin a mai mărturisit că:„Nu o să se mai întâmple aşa des. Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară. El a insistat. Până la urmă, am inţeles că l-aş fi rănit pe el, că nu ar fi putut să trăiască aşa, nu mi-am dorit, am acceptat pentru că l-am iubit. Căsătoria nu mai e o miză. La 18 ani, era, dar acum nu”.