Andrei Ciobanu: ,, Încrederea în sine este succesul performanțelor noastre!”

Andrei Ciobanu este cunoscutul dansator de la noi care după mai bine de 15 ani de experiență a decis să lanseze proiectul  Premium Events, proiect care a reușit să ajungă astăzi un concept unic, gîndit special pentru evenimente artistice de calitate. Numele lui Andrei a figurat în numeroase contracte artistice autohtone dar și din afară. Iar amprenta asupra personalității acestuia este rezultatul celor 10 ani de experiență profesională din cadrul emiritului ansamblu de dansuri populare ,,Joc’’.

separator

BANNER_UNICA_490X120_new-01

În spatele proiectului care a început să acapareze tot mai mult teren în lumina reflectoarelor, activează o echipă de tineri profestioniști capabili să diversifice serviciile prestate în funcţie de tipul evenimentului în care se implică. Regia include coregrafie și lecții pentru primul dans, show de lumini, animație și parteneriate cu agențiile de top specializate în crearea evenimentelor private.

D75_3469-

Ambiția și perseverența l-au motivat pe Andrei să „adere” la o singură finalitate:  calificarea proiectului Premium Events în topul celor mai solicitate servicii artistice din Republica Moldova.

Colaborările de durată cu restaurantele din țară, moderatori și origanizatori de evenimente este unul dintre obiectivele majore ce îl motivează să fie foarte atent la toate serviciile prestate și cel mai important, la evaluarea calității acestora.

Frumoși, prezentabili, cu o ținută artistică impecabilă, tineri și dinamici, dansatorii Premium Events sunt capabili să transforme orice sărbătoare într-un spectacol de zile mari.

Pentru că știe ce înseamnă arta dansului și cât este de important orice element, Andrei Ciobanu are grijă ca orice apariție publică a trupei sale să rămîna una memorabilă, cu costume de calitate și perfect asortate stilului, dansului, dar și evenimentului la care evoluează. Colaborează în acest scop cu cei mai buni designeri vestimentari, iar mai nou, trupa se evidentiază prin  noua colecție creată de Alina Bradu creată în exclusivitate pentru echipa Premium Events. Astăzi colecția a devenit motiv de inspirație atât pentru public cât și pentru organizatorii de evenimente specializate.

D75_3354_logo

Portofoliul lor numără evoluări și parteneriate cu artiștii Adrian Ursu, Tatiana Heghea și prezentatorii Mihai Teodor, Mircea Marco, Lilu, Elena Răzvan, Sergiu Beznițchi, dar și alți colegi din industria nunților.

Inconfundabili alături de Carla’s Dreams…

Andrei este inspirat de trupa Carla’s Dreams, conceptul cărora la motivat să aducă o nouă viziune pe arena industriei autohtone. Creând un număr  artistic în stilul lor inconfundabil, care reușește să le sporească popularitatea și nivelul de performanță!

D75_3420_D75_3653-D75_3665-

Costume de calitate cu  stiluri personalizate, coregrafie și plasticitate, pasiune și performanță sunt doar câteva aprecieri aduse de public la adresa proiectului Premium Events.

Tel.: 079662277

premiumevents.md

Fb. Premium Events

Anatol Durbală și Olesea Sveclă au semnat un contract matrimonial. Află și alte detalii!
Articolul anterior
Lilu a devenit mamă pentru a doua oară
Articolul următor
Alte articole interesante