Au deschis după 9 ani un cadou primit la nuntă. Când au vazut ce era înăuntru, au avut parte de un șoc

Printre zecile de cadouri pe care o femeie din Australia le-a primit la nunta sa, a văzut și un pachet pe care scria: „A se deschide numai după prima ceartă!”. Îl primise de la matușa ei, aceasta i-a respectat dorința, doar că l-a uitat într-un dulap și l-a deschis abia după 9 ani.

separator
43516495

Au trecut 9 ani până ce Kathy Gunn a descoperit pachetul. E drept că în căsnicia sa mai avuseră certuri, dar uitase cu desăvârșire de darul primit de la mătușa în ziua nunții.
„În toți acești ani, am crezut că în cutie se află secretul unei căsnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi. Până la urmă, unchii noștri erau căsătoriți de mai bine de o jumătate de secol. Ne-am gandit că acea cutie ne va salva. Într-un fel, a făcut-o!”, povesteste Kathy.


gift-2-850x1140
În moemntul în care au desfăcut cutia, nu mică le-a fost mirarea când au văzut că înăuntru erau două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote. Pe pachetul adresat lui Kathy scria:

„Ia acești bani și cumpără o pizza, niște creveți sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, matusa Alison „.

gift-3-850x1443

Pe pachetul lui Brandon, soțul acesteia, alt mesaj:

„Ia acești bani și cupăra niște flori și o sticlă de vin. Cu dragoste, mătușa Alison”.

gift-4-850x1419

„Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu se afla în cutia aceea, ci în noi!”, a declarat Kathy, pentru littlethings.com.

Turneul Seminarelor de Nutriţie ajunge la Bălţi!
Articolul anterior
Nu arunca apa în care ai fiert orezul! Acest lichid este cel mai bun truc de înfrumusețare
Articolul următor
Alte articole interesante