Buchete de mireasă perfecte pentru această toamnă!

Buchetul de mireasă de toamnă poate fi plin de culoare, vibrant, tandru, vesel sau romantic, tradiţional, rustic sau chiar extravagant. Acest anotimp este atât de ofertant încât, probabil, îţi va fi greu să alegi buchetul perfect. Iată câteva idei:

separator

1. Buchetul miresei de toamnă multicolor

Toamna este unul dintre cele mai ofertante anotimpuri în ceea ce priveşte paleta de culori. De ce să nu profiţi de acest belşug şi să nu încorporezi în buchetul tău de mireasă culorile naturii?

Buchetul miresei de toamna multicolor2 Buchetul miresei de toamna multicolor

2. Buchetul miresei de toamnă romantic

Unul dintre cele mai importante zile din viaţa ta poate deveni şi mai frumoasă dacă îţi vei complimenta rochia de mireasă cu un buchet deosebit de romantic.

romantic 1. romantic 2

3. Buchetul miresei de toamnă rustic

În cazul în care nunta voastră are o temă rustică sau tradiţional-românească şi buchetul miresei ar trebui să fie în ton cu tematica, dar şi cu anotimpul nunţii.

rustic 1 rustic 2

4. Buchetul miresei de toamnă modern

Probabil că ai aflat deja că anul acesta sunt în trend penele de păun. De ce să nu fie şi buchetul tău la modă? Culorile şi florile toamnei se combină foarte bine cu penele multicolore de păun.

modern 1 modern 2

5. Buchetul miresei de toamnă în cascadă

Buchetul miresei de tip cascadă poate fi o celebrare a trecerii timpului, a căderii frunzelor, a tot ceea ce îţi inspiră ţie acest minunat anotimp.

buchete-cascada-pentru-mireasa

Sursa

 

Poze! Lorena Bogza, mireasă!
Articolul anterior
Util pentru părinţi! Cum să împarţi o carte cu micuţul tău mai mic de trei ani
Articolul următor
Alte articole interesante