Căsătorită cu cinci fraţi: “Mă culc cu ei pe rând”!

1O tânără de 21 de ani din India este căsătorită cu cinci fraţi. Potrivit tradiţiilor locale, odată ce s-a căsătorit cu unul dintre bărbaţi, ea a fost nevoită să se mărite cu toţi. În prezent, cele şase persoane, alături de un copil, locuiesc într-o singură cameră, fără paturi.

separator

Potrivit The Sun, tânăra Rajo Verma are doar 21 de ani. Ei trăiesc într-un sat din nordul Indiei, considerându-se o familie fericită. Mai mult, Rajo nu ştie al cui este primul lor copil, Jay, un băieţel de doar 18 luni.

2„La început a fost puţin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama mea a fost de asemenea căsătorită cu trei fraţi şi când m-am căsătorit ştiam că trebuie să îi accept pe toţi de soţi. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea. Primesc mai multă atenţie decât majoritatea soţiilor”, a declarat femeia.

3Guddu, primul dintre soţi, în vârstă de 21 de ani, povesteşte că a fost primul cu care s-a căsătorit, în urmă cu patru ani. El spune că toţi cei cinci bărbaţi întreţin relaţii sexuale cu femeia, dar nimeni nu este gelos, considerându-se o familie mare şi fericită.

4Tinerii au participat la o căsătorie Hindu aranjată, primul soţ fiind considerat cel oficial. Cu toate acestea, potrivit tradiţiilor satului în care locuiesc, Rajo a fost nevoită să se căsătorească ulterior cu restul fraţilor, Bajju de 32, Sant Ram de 28, Gopal de 26 şi Dinesh. Cu ultimul dintre soţi s-a căsătorit în cursul anului trecut, în momentul în care Dinesh a împlinit vârsta de 18 ani.

Detoxifierea de primăvară – necesară organismului!
Articolul anterior
Acesta este alimentul minune din dieta Andei Adam!
Articolul următor
Alte articole interesante