Ce să îţi pui în valiză când pleci în luna de miere

Cel mai important în momentul în care îţi faci bagajul pentru luna de miere este să cunoşti detaliile despre locul în care mergi, mai ales cele care ţin de vremea din acea zonă. De asemenea, ar fi bine să discuţi cu soţul tău şi să planifici toate ieşirile. Astfel, nu te vei trezi invitată la o cină romantică, iar tu nu ai în valiză pantofii potriviţi.

separator
luggage full and ready to travel

Cât mai diverse haine

Indiferent de locaţia în care îţi vei petrece luna de miere, ideal ar fi să iei în calcul toate posibilităţile. Astfel, nu trebuie să lipsească hainele sport şi cele lejere. De asemenea, ai nevoie de ţinute casual pentru plimbările romantice de seară alături de proaspătul tău soţ. Ţinutele elegante nu pot lipsi sub nicio formă, deoarece, cu siguranţă veţi lua cina în locuri speciale şi veţi ieşi în tot felul de localuri sofisticate.

Accesoriile și încălțămintea

Nu trebuie să îţi încarci bagajul pentru luna de miere cu prea multe brăţări, cercei sau cu multe perechi de pantofi. Însă, trebuie să fii sigură că ceea ce pui în bagaj se va asorta cu hainele pe care te-ai decis să le iei cu tine.

Cele mai importante obiecte

Pe lângă o garderobă perfectă, este important să te gândeşti şi la lucrurile necesare. Ca de exemplu obiectele de igienă pe care, de foarte multe ori, uităm să le punem în valiză. Ultimul lucru de care ai nevoie e să fii nevoită să faci cumpărături de acest gen în luna ta de miere. Medicamentele, în special cele împotriva migrenelor şi a infecţiilor. Astfel, în caz de urgenţe nu vei fi nevoită, nici tu, nici soţul tău, să căutaţi farmacii în zone pe care nu le cunoaşteţi.

Sursa: mireasa-perfecta.ro

Kim Kardashian a pozat goală, char dacă este însărcinată!
Articolul anterior
Chelnerii au rămas șocați. Ce bacşiş au lăsat Angelina Jolie şi Brad Pitt într-un fast food
Articolul următor
Alte articole interesante