Cea mai populară pereche de fotobloggeri s-a căsătorit în prezența a 500 de invitați!

Pe 6 iunie, a avut loc nunta cuplului care se mândrește cu o popularitate enormă pe Instagram. Murat Osman și Natalia Zaharova, cei care au lansat fotoproiectul #followmeto, au oferit un interviu exclusiv despre nunta lor revistei HELLO.RU

separator

Murat a cerut-o pe Natalia în cel mai tradițional și obișnuit mod. Când erau în vizită la părinții ei. Știa că viitoarea miresă va aprecia acest gest.

osmannwed12062015-0

Și-au dorit o nuntă desprinsă din povești, așa că pregătirile au început cu un an înainte de marele eveniment. “Mi-am dorit ca nunta să aibă loc în Moscova. Iar din cauza programului încărcat pe care îl avem ambii, am fost nevoiți să apelăm la o agenție. Cu o săptămână înainte de nuntă a plouat în fiecare zi, însă în ziua nunții, timpul a fost extraordinar de frumos”, a declarat Murat.

osmannwed12062015_4 (1)

Nu a vrut să fie un mire tradițional, așa că a optat pentru un costum mov. Cu ținuta a rezolvat-o ușor, mai puțin cu dansul mirilor, care i s-a dat foarte dificil.
“Natalia a făcut mulți ani dans profesionist, eu însă mă mișc ca un urs. Ambii am ales piesa lui Julio Iglesias. Și, desigur, am invitat vorniceii de onoare, care au dansat cu noi”.

osmannwed12062015_16

La ceremonia din Moscova au participat peste 200 de invitați, din toate țările vizitate de ei.

“Părinții au insitat să facem două petreceri, așa că pe 12 iunie am jucat o altă nuntă în orașul meu natal, Dagestan. Acolo nunțile se fac cu mulți invitați. Au fost așteptați în jur de 500 oameni. ”

osmannwed12062015_9 wedding7062015_13

Cum să faci cele mai pufoase clătite. Află ingredientul secret
Articolul anterior
Fotografii nu vor da de Xenia Borodina la maternitate!
Articolul următor