Cele mai în vogă coafuri de nuntă în 2015

Coafurile pentru mirese în anul 2015 nu aduc schimbări radicale față de cele cu care ne-am obișnuit până acum. Coafurile de mireasă în 2015 își doresc să exprime feminitatea și  senzualitatea urmărite de ani buni.

separator
Coafuri-mirese-2015

Coafuri pentru mirese cu păr lung:

Coafurile mireselor în anul 2015 se bazează, după spusele specialiștilor pe bucle largi care ating umerii și se revarsă peste spate. Într-adevăr, aceasta este și una dintre cele mai populare coafuri ale mireselor care au părul lung, însă, în același timp putem spune că este foarte inspirată întrucât aduce feminitate și marchează conturul feței. Coafurile pentru mirese în 2015 acceptă și accesorii deosebite.

Coafuri-pentru-mirese-cu-par-lung

Coafuri pentru mirese cu păr scurt:

Coafurile pentru miresele cu părul scurt în 2015 se bazează pe simplitate. De cele mai multe ori, specialiștii consideră că este de ajuns să adăugam un accesoriu inedit, cum ar fi niște agrafe subțiri sau chiar o floare naturală delicată, pentru a obține o coafură de neuitat pentru o noapte specială.

Coafuri-pentru-mirese-cu-par-scurt

Coafuri mirese cu părul creț sau ondulat:

În acest caz, specialiștii afirmă că pentru anul 2015 coafurile mireselor cu acest tip de păr trebuie să conțină elemente deosebit de creative. Avem libertatea să realizăm împletituri deosebite și chiar, ieșite din comun. În niciun caz nu trebuie să confundam ineditul cu dezordinea. În ziua nunții, femeile care au părul creț sau ondulat trebuie să își contureze fiecare fir de păr cu atenție pentru a putea străluci.

coafura-mireasa-par-ondulat-2015

Cocurile:

Cocurile ne aduc aminte de poveștile cu zâne de când eram mici copii. Coafurile mireselor în 2015 vor continua această modă și acceptă acest stil. O femeie care alege să poarte coc în noaptea nunții va excela în eleganță. De asemenea, cocul este cunoscut pentru perioada de rezistență.

coafura-mireasa-cu-coc

 

coafura-mireasa-anii-20

coafura-par-lung-mireasa

coafuri-de-mireasa-par-prins

coafuri-mireasa-cu-flori

coafuri-pentru-mirese-2015 (1)

Coafuri-pentru-mirese-cu-parul-cret

par-impletit-pentru-mirese-2015

Sursa 

 

 

A părăsit-o logodnicul în faţa altarului: Ce a făcut această tânără mai apoi este uimitor
Articolul anterior
Cum să fii sexy și la -20 de grade!
Articolul următor
Alte articole interesante