Cele mai inspirate coafuri de nuntă pentru care poți opta în 2017

Împletituri din buclele lejere, cocuri uşor răvăşite sau coafuri extrem de elegante, toate își pot avea locul pe lista ta de dorinţe în materie de coafuri pentru nuntă. Inspirându-ne de pe theweddingvision.com îți prezentăm câteva idei din care vei avea ce să alegi pentru a te simți în pielea ta în ziua nunții.

1.Bucle și panglică

1

Pentru acestă coafură e nevoie doar să-și ondulezi părul și să-l aduni cu o panglică din perle sau pietre, dupa preferință.

Ceea ce este cu adevărat special la coafurile pentru mirese cu păr lung, este că se pot crea modele variate, în funcție de lungimea propriu-zisă, culoare și textură. Următorul tutorial vă poate fi de un real folos în realizarea unei coafuri inspirate.

2. Accesorii din flori

Ce poate fi mai frumos decât alegerea unei coafuri pe care să o accesorizeze cu flori. Florile dau o notă de delicatețe și prospețime și pot fi asortate cu buchetul miresei.

2

4

3

Diademele cu  strasuri sunt de domeniul trecutului, sunt multe alte modele, noi apărute care vă vor face să fiți cea mai frumoasă în acea zi specială. Iată un alt model pentru care puteți opta pentru a fi în centrul atenției în ziua nunții.

3.Împletituri în coadă voluminoasă

O coadă împletită voluminos se potrivește perfect pentru o rochie de mireasă de tip prințesă. Acestă coafură, cu părere de rău, și-o pot permite numai femeile care au un păr lung precum al lui Rapunzel, sau care vor munci o noapte să-și adauge în podoaba capilară 420 de mii de șuvițe de păr, precum Elsa din ”Frozen”.

5

4. Împletitură impecabilă adunată în coc

Cocul împletit este o coafuraă de efect, foarte chic, care va atrage privirile și îți va da un aer de romantism.

6

5. Împletituri înnodate

Împletiturile înnodate se potrivesc unui par des și lung. Dacă vrei să optezi pentru o astfel de coafură când vei fi mireasă, poți folosi extensii de tip clips-on, recomandate pentru un volum instant fără a-ți afecta în vreun fel părul. Acestă înpletitură are aspect de funie înnodată, darpentru a-i da un aspect inedit o  poți îmbogăți împletind părul într-un spic fosrmat din două fire între noduri și din părtile laterale.

george

Sperăm că ți-au fost de ajutor aceste poze și videoclipuri. Dacă ai alte păreri și sugestii, te așteptam cu ele la rubrica de comentarii. De asemenea, dacă ai și alte videoclipuri, le poți împărtăși cu noi.

Poze: theweddingvision.com

Video: youtube.com

Let`s beauty: super ofertă de la C.I.E. Moldexpo!
Articolul anterior
Ce oferte vei găsi la Expoziția Beauty 2017 de la C.I.E Moldexpo?!
Articolul următor
Alte articole interesante