Cele mai oribile rochii de mireasă

În mod firesc, rochia de mireasă trebuie să fie cea mai bună alegere vestimentară a unei femei, până la urmă nu te căsătorești în fiecare zi. Să clachezi la o ținută atât de semnficativă, ar însemna de fapt, să distrugi una dintre cele mai frumoase zile din viața ta. Vezi câteva modele ce efectiv sunt un deazastru, pentru care nu trebuie să optezi în niciun caz.

separator

Câteodată, femeile își doresc să arate cât mai vulgar posibil din punct de vedere fizic. Oare ce nu e în regulă cu asta?!

1orib

Dacă ne întrebi pe noi, am spune că totul.

2.orib
Să porți ceva ce poate fi mâncat este o mare invenție în istoria omenirii. Ne întrebăm dacă tipa de mai jos s-a gândit la asta atunci când a ales această rochie de mireasă.


3.orib
Rostul unei rochii de mireasă este să dezvăluie cât mai mult posibil din trupul unei femei? Probabil așa crede femeia din imagine.

4.orib
Cred că femeia de mai jos va regreta coafura aleasă înainte de a regreta rochia pentru care a optat. Sau poate le va regreta pe ambele în același timp, cine știe?!

5 orib
Poți să-ți imaginezi sunetul pe care îl scoate această rochie atunci când mireasa se mișcă? Ar fi precum unghiile scrijelind pe tablă!

6.orib
Ca să fim sinceri, se pare că ea își face mirele fericit. Nu e ăsta scopul unei rochii de mirese?

7.orib
Mă întreb câtă mobilitate a brațelor poate avea această femeie cu un asemenea înveliș în jurul umerilor.

8.orib
Top-ul acestei rochii de mireasă nici măcar nu își mai are sens! Probabil ar fi fost mai bine să fie complet transparentă în partea de sus.

9.orib
Chiar trebuie să mai adăugăm ceva aici? Dacă ar mai fi ceva de spus, acela ar fi faptul că e inconfortabil să privești la această femeie!

10orib
O altă alegere îngrozitoare de coafură pentru păr. Desigur, nici rochia nu e prea grozavă, dar părul ruinează totul.

11.orib
Asta arată mai degrabă a operă de artă decât a rochie de mireasă. Mă întreb cum a încăput femeia respectivă în ea.

12.orib
Iată o rochie de mireasă pentru cineva care mai degrabă preferă sportul decât un soț.

13.orib
Oare există cineva căruia i-ar plăcea să vadă o mireasă pășind spre altar arătând așa? Eu una cred că e destul de interesantă.

14orib
Oare ea este un fan Trump?

15orib

Sursa

Foto. Un nou mall se va deschide curând în Chișinău!
Articolul anterior
La doar un an și 10 luni, Valeria a fost diagnosticată cu cancer. Să o ajutăm împreună!
Articolul următor
Alte articole interesante