Cele mai trasnite idei pentru petrecerea burlăciţelor

Iată câteva idei originale

separator
pentru activități ce le-ai putea face în ultimele zile în care mai eşti o femeie nemăritată.

petrecerea-burlacelor-7

–         Tu şi prietenele tale vă puteţi întâlni acasă la una dintre voi pentru a vă petrece seara gătind ceea ce vă place mai mult, timp în care să depănaţi amintiri pe care le-aţi trăit împreună. Puteţi chema şi persoane pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp şi împreună să staţi toată noaptea de vorbă.

–         De cât timp nu te-ai mai plimbat în miezul nopţii, fără a avea o destinaţie anume? Ei bine, acum e momentul să faci asta. Ia cu tine şi câteva sticle de vin pentru a destinde atmosfera. Cu siguranţă vei avea parte de o seară neobişnuită!

–         Alege o anumită temă şi organizează un bal mascat în care fiecare să poarte un costum. Căutaţi să fiţi cât mai originale şi optaţi pentru vestimentaţii prin care să ieşiţi în evidenţă.

–         O ieşire în club poate fi soluţia perfectă pentru petrecerea burlăciţelor. De aceea profită şi distrează-te până dimineaţa alături de domnişoarele de onoare şi de cele mai bune prietene. Pentru a ieşi în evidenţă poţi adopta o ţinută sexy la care să adaugi şi voalul de mireasă.

–          Shopping-ul este pasiunea oricărei femei. De aceea, daca petrecerea ta constă într-o sesiune de cumpărături la magazinele preferate, cu siguranţă propunerea nu va fi refuzată de nimeni. Probaţi cele mai trăsnite ţinute şi nu vă mai uitaţi la preţ măcar de data aceasta!

Sursa: mireasa-perfecta.ro

Guz, despre primele experienţe în rolul de tată
Articolul anterior
Risotto cu varză roşie
Articolul următor
Alte articole interesante