Cinci nunți de vedete din România

Au trecut ani buni de când au spus “DA” în fața altarului, dar aceste cupluri au reușit să rămână pe primele locuri în topul celor mai frumoase nunți din România. Vezi mai jos cinci nunți de vis.

separator

Nunta Andra & Cătălin Măruță

Andra a devenit doamna Măruță în anul 2008, chiar de ziua ei, când a spus “Da” la Targu-Jiu, orașul natal al mirelui. La eveniment au participat în jur de patru sute de persoane.
Mireasa a purtat o rochie albă, scurtă și vaporoasă cu broderie mov-lila pe corsaj. Buchetul de la cununia civilă a fost multicolor și a completat ținuta. Iar cămașa lila a mirelui a fost asortată cu rochia miresei.

mirese-de-colectie-cum-au-aratat-vedetele-din-romania-in-ziua-nuntii-imagini-inedite_4 Nunta-Andra-Catalin-Maruta-0 Nunta-Andra-Catalin-Maruta-1 Nunta-Andra-Catalin-Maruta-2 Nunta-Andra-Catalin-Maruta-3
Nunta-Andra-Catalin-Maruta-4

Cabral & Andreea Pătrașcu

Însoțiți de nașii lor, Irina și Răzvan Fodor, familie și prieteni apropiați, Cabral și Andreea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în 2011. Mireasa a purtat o rochie alba tip sirenă, iar mirele a îmbrăcat un costum negru.
Cei 250 de invitați au dansat până dimineață pe ritmurile lui Dax, ale Dalmei și ale celor de la Mandinga.

andreea-patrascu-cabbral-nunta-1 Andreea-si-Cabral-Ibacka-nunta Cabral-si-Andreea-Patrascu-s-au-casatorit-religios-0 Cabral-si-Andreea-Patrascu-s-au-casatorit-religios-1 Cabral-si-Andreea-Patrascu-s-au-casatorit-religios-2
nunta1 Nunta-Cabral-si-Andreea-Patrascu-8 Nunta-Cabral-si-Andreea-Patrascu-19 nunta-pestrita-cabral-andreea-casatorie-emotii

Elena Gheorghe & Cornel Ene

Elena Gheorghe a fost o mireasă de vis în 2012. A avut o nuntă ca-n poveşti, cu bujori albi, două rochii de mireasă, artişti pe măsură, miei la proţap şi multe obiceiuri machedoneşti.

2 6 9f25a-elena-gheorghe-rochie-mireasa-2 12 elena-cornel-nunta
elena-ghe-gheara1 elena-gheorghe-mireasa-rochie-b8a29183c3-wk elena-main-1 f0b40-elena-gheorghe-nunta

Alex Velea & Ana Maria

Alex Velea s-a căsătorit în 2010 cu mulatra antrenoare de spinning, Ana Maria, după o relație de doi ani. Ana a purtat o rochie de mireasă tip corset, extrem de elegantă și rafinată. Alex însă a purtat teniși și o eșarfă multicoloră, în loc de papion sau cravată.

alex-velea-da-luna-de-miere-pe-concerte-crop-644x416 Nunta Alex Velea 1 Nunta-Alex-Velea-si-Ana-Maria--0 Nunta-Alex-Velea-si-Ana-Maria--4 nuntaalexveleasianamaria6-1370881801
Nunta-Alex-Velea-si-Ana-Maria--7

Andreea Bănică & Lucian Mitrea

Povestea de dragoste dintre Andreea Bănică și Lucian Mitrea a început pe băncile liceului. Iar în 2008 cei doi au spus “Da” în fața lui Dumnezeu. Nunta i-a costat 17.000 de euro, mireasa a purtat o rochie scurtă, creată de designerul Cătălin Botezatu și împodobită cu un model floral realizat din 2500 de cristale Swarovski.
Voalul de mireasă a fost lung, însă făcut din mai multe straturi, iar pe cap Andreea a purtat un joben argintiu, non-conformist. Buchetul de mireasă a fost făcut din flori de câmp și floarea-soarelui.

1 mirese-de-colectie-cum-au-aratat-vedetele-din-romania-in-ziua-nuntii-imagini-inedite_15 Nunta-Andreea-Banica-Lucian-Mitrea-0 Nunta-Andreea-Banica-Lucian-Mitrea-1 Nunta-Andreea-Banica-Lucian-Mitrea-2

text: Iulia Arnaut

Cleopatra Stratan are 35.609 prieteni
Articolul anterior
Solistul trupei ”Vunk” abia aşteaptă să devină tătic
Articolul următor
Alte articole interesante