Cine și-a cumpărat cea mai scumpă rochie de mireasă în showbiz-ul rusesc!

Orice mireasă visează ca în ziua nunții să arate ca o prințesă. Iar vedetele nu fac o exepție. Și dacă oamenii simpli se străduie să economisească pe cât e posibil în organizarea nunții, atunci vedetele nu se zgârcesc deloc. Vezi în lista de mai jos cât au fost gata să scoată din buzunar vedetele rusești pentru o rochie de mireasă.

separator

Rochia interpretei Katy Topuria a costat 43000 euro. A fost cusută de renumitul designer de rochii de mireasă, Stephane Rolland. Într-o culoare mată din atlas și mătase, a  accentuat frumos silueta interpretei. Și pentru că mireasa greu s-a decis, rochia a fost cusută într-un timp record, în doar 1 lună. Repede, deoarece a fost cusută manual. Poate de asta a și costat atât de mult.

topuria

Iana Rudkovskaia și-a ales două rochii de mireasă. Ambele semnate de designeri celebri, l-au costat pe mirele Evgeni Plushenko peste 100 de mii de euro.

iana

Jasmin nu s-a zgârcit, a scos din buzunarul soțului peste 15000 de euro pentru rochia de mireasă. Ținuta a fost cusută de renumitul designer Zuhair Murad. Ceea ce a cucerit-o însă nu a fost doar modelul, dar și denumirea “Jasmin”.

jasmin

Lolita i-a șocat pe toți când a coborât din mașină  într-o rochie scurtă de aproape 18 mii de euro. Vedeta însă a ales o trenă foarte lungă.

lolita

Lera Kudreavțeva a plâns când și-a văzut rochia de mireasă, care a costat 4300de euro. A fost creată de un designer rus, bun prieten cu Lera, care a cusut-o în doar jumate de lună.

lera

Alsu și-a cusut rochie de mireasă la comandă. Cheltuielile ridicându-se la 4300 euro. Stofele  folosite la coaserea ei: mătasea, tafta, organza și dantela, au fost comandate din Italia. Iar la fustă au fost folosit peste 100 de metri de mătase.

alsu

O femeie se află în stare gravă, după ce i-a fost făcută o clismă la Institutul Mamei și Copilului
Articolul anterior
Bărbații preferă blondele ca amante și brunetele ca soții. Iată de ce!
Articolul următor
Alte articole interesante