Coafuri de mireasă cu bucle! (Foto)

Coafura miresei joa

separator
că un rol esențial și este foarte important să știi din timp pentru ce coafură poți opta în ziua cea mare.  Îți prezint 34 de coafuri de mireasă cu bucle și câteva sfaturi originale de accesorizare.

34-de-coafuri-de-mireasă-cu-bucle

Este important să știi că indiferent dacă ai părul mediu sau lung, o soluție pentru coafura de mireasă sunt buclele. Pentru un look romantic, ele sunt cea mai indicată alegere, iar dacă vorbim despre accesorizare, coafura cu bucle îți poate transforma look-ul inocent în unul sofisticat și elegant, păstrând totodată nota de feminitate.

Bucle pentru păr scurt

Accesorizată cu agrafe de păr sau cu o floare, coafura cu bucle îți conferă un plus de feminitate și romantism. De asemenea, se recomandă un voal retro, de dimensiuni reduse, de tip birdcage, care poate fi înlocuit cu o pălăriuță sau cu un accesoriu din voal, care să pună în valoare întreaga coafură.

12 3 4 5
6 7 8 9

Bucle pentru păr mediu

Dacă ai părul de o lungime medie, buclele pot fi lăsate libere, prinse doar într-o parte cu agrafe sau ridicate într-un coc lejer. Coafura cu bucle pentru păr mediu permite să fie agățate în păr agrafele finuțe, florile, bentița sau o tiară – pentru un look mai cuminte. Accesoriile supradimensionale sunt o alegere inspirată, dând un plus de îndrăzneală coafurii romantice. Dacă ai o rochie cu accente vintage, îți recomand un voal birdcage, care să fie în ton cu croiala.

1 2 3 4 5
6 7 8 9

Bucle pentru păr lung

Părul lung oferă o multitudine de variante, atunci când vine vorba despre coafuri de mireasă cu bucle. Poți alege buclele lejere lăsate libere, accesorizate cu un voal lung sau poți încerca o combinație de împletituri cu bucle rebele. Ca accesorii, coronițele sau florile ar fi ideale. Dacă îți dorești un look retro, atunci îți recomand buclele mai strânse, fără fire rebele sau accesoriile extravagante.

1 2 3 Anna Sui Spring 2011 RTW 5
6 7 8 9

Cocuri cu bucle

Dacă vrei să-ți ondulezi părul și să ai o coafură mai sofisticată, atunci îți recomand cocul cu bucle, elegant și special pentru un eveniment de o asemenea amploare. Acesta poate fi pus în valoare de o coroniță prețioasă, de un voal lung sau de agafe și flori.

1 2 3 4 5
6

Reține: indiferent de coafura cu bucle pe care o vei alege, important este ca aceasta să fie în concordanță cu rochia și tematica nunții.

text: Iulia Arnaut

Porsche-ul unei interprete de la noi a luat foc!
Articolul anterior
10 alimente care stimulează fertilitatea
Articolul următor
Alte articole interesante