Coafuri pentru miresele cu forme

De obicei, coafurile pentru miresele cu forme

separator
 trebuie să mascheze acele părți ale feței de care nu ești mândră și să îți pună în valoare punctele forte.

Așa că acordă câteva minute pentru a citi acest articol, în care îți vom prezenta câteva coafuri pentru miresele grăsuțe, care îți vor face fața să pară mai slăbuță.

Up-do

Această coafură presupune realizarea unui coc din jumătatea superioară de păr, iar de obicei se face prin prinderea părului la spate. Lasă libere două șuvițe groase în față, din lateral, și prinde doar restul părului din partea de sus doar, jumătatea inferioară lăsând-o liberă.

Up-do

Filat

Tunde-ți părul în scări, adică filat, pentru ca această coafură va crea iluzia unei fețe slabe. Treptele din coafură vor da volum părului tău.

Filat

Bob

Un bob scurt asimetric este alegerea perfectă pentru o  mireasă grăsuță. Se face cărare într-o parte,  iar acea bucată se lasa mai lungă decât cealaltă.

Această coafură îngustează fața.

Bob

Bucle

Coafura cu bucle în valuri, foarte simple, este foarte potrivită pentru o față rotundă, deoarece are efectul mult dorit, acela de a micșora fața.

Bucle

Scurt sau pixie

Aceasta coafură se realizează pe părul tuns scurt și este o alegere foarte inspirată în cazul în care ai fața grăsuță, deoarece bretonul lung, într-o parte și perciunii mari îți vor îngusta fața.

Scurt sau pixie

Sursa: mireasa-perfecta.ro

Clasament schimbat la Eurovision? Două ţări au transmis greşit rezultatele votingului
Articolul anterior
Antonia face senzaţie cu o fotografie postată pe net!
Articolul următor
Alte articole interesante