Costumul mirelui în dependență de semnul zodiacal!

Se spune că cele mai importante trăsături de caracter sunt date de semnul zodiacal sub care venim pe lume. Astfel, am alcătuit un ghid care te va ajuta

separator
să alegi costumul de mire în funcție de personalitatea lui.

Costumul-mirelui-după-personalitatea-zodiei

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul Berbec este energic și se află în căutarea aventurilor.

Costumul său de mire, trebuie să fie în ton cu ultimele tendințe de pe podiumurile de modă de la Paris și New York. Într-o nuanță deschisă cu textură lucioasă, va crea un aspect chic și modern, ferindu-l pe mirele de banalitatea costumului negru.

1 2 3

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul Taur iubește bunul gust și luxul, fiind un romantic desăvârșit. Costumul care va satisface gusturile mirelui născut în zodia Taur, ar trebui să aibă o croială clasică, într-o nuanță deschisă și caldă, precum bejul, ivoire sau champagne. Cămașa de un alb imaculat și butonii simpli, dar de efect, nu pot lipsi din ținuta lui de nuntă.

1 2 3

Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Bărbatul Gemeni este foarte dinamic, iar interesul său trece rapid de la un lucru la altul, deoarece se plistisește repede. Tocmai de asta, stilul lui vestimentar este greu de definit. Pentru a evita fraza: “nu îmi mai place costumul” , alege unul casual, negru dintr-un material mat, care va arăta impecabil.

1 2 3

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Băbatul Rac este un tradiționalist convins, care ține la valorile moștenite de la predecesori. Un sacou la doi nasturi, revere nu foarte late sau un accesoriu la gât – va fi alegerea perfectă. Pentru a-i oferi o notă modernă, accesorizează totul cu o pereche de pantofi din piele lăcuită.

1 2 3

Leu (23 iulie – 22 august)

Bărbatul Leu, adoră opulența și își dorește mereu să iasă în evidență prin tot ceea ce face și spune. Un costum original și rafinat, va reuși să-l mulțumească pe nativul acestei zodii. De exemplu, un costum într-o nuanță de lila metalic, accesorizat cu un papion din organză transparentă.

1 2 3

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Bărbatul Fecioară este calculat și atent la detalii, dar se poate pierde ușor în multitudinea de oferte și combinații. Pentru a evita un dezastru vestimentar, o sugestie ușoră ar fi ținuta alcătuită dintr-un costum clasic: cămașă, vestă și cravată. Paleta cromatică ar trebui să cuprindă tonurile închise de gri-petrol, argintiu sau chiar negru.

1 2 3

Balanța (22 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul Balanță, este romantic și veșnic îndrăgostit de ideea de a fi îndrăgostit. Un costum în nuanțe calde de ivoire sau sampagne, fabricat din bumbac sau mătase, va fi exact pe gustul lui. Iar cele care vor aduce ținuta la un alt nivel sunt: accesoriile.

1 2 3

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion este întotdeauna stilat și învăluit de o aură misterioasă. Una din ținutele care îl avantajează este dintr-un pantalon clasic negru și un sacou într-o nuanță rafinată de vișiniu sau mov prună. Papionul și accesoriile sunt obligatorii, iar mirele Scorpion va ști cum să le combine pentru un efect maxim.

1 2 3

Săgetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul Săgetator are o personalitate caldă și vibrantă, pe care o afișează prin hainele pe care le poartă. Lui i se potrivește costumul modern, dar sofisticat. Culorile clasice de negru și gri închis sunt ideale, iar materialul de calitate superioară, va completa ținuta.

1 2 3

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Bărbatul Capricorn este adeptul spiritului practic, iar ideea de a cumpăra o ținută pe care o va purta la un singur eveniment nu îl atrage deloc. Pentru el, cea mai bună soluție ar fi alegerea unui costum “fără vârstă”, care va putea fi purtat și la alte ocazii. Un stil clasic, material mate și culoare închisă ca mov, maro sau negru, sunt ingredientele esențiale în care mirele Capricorn se va regăsi.

1 2 3

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărsător adoră să facă și să primească surprize. Este nonconformismul în stare pură, așa că așteaptă-te să-și facă apariția la nuntă într-o ținută cât se poate de autentică, compusă dintr-un sacou în carouri, cămașă de culoare aprinsă și papion.

2 3 Moda-2013-costume-mire

Pești (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul Pești este atent la regulile modei și le urmează cu sfințenie. O ținută compusă dintr-un sacou albastru denim, o cravată în carouri și un pantalon într-o nuanță contrastantă, este ceea de ce el are nevoie.

1 2 3

text: Iulia Arnaut

Nadia Comăneci, campioană olimpică, recomandă Dormeo pentru un Somn de nota 10!
Articolul anterior
Nina Dobrev: look fresh la primele ore ale dimineții!
Articolul următor